За първи път, след като светът научи за тежката диагноза

...
За първи път, след като светът научи за тежката диагноза
Коментари Харесай

Кристина Апългейт показа какво е сила: Вижте я на червения килим за пръв път след страшната диагноза

За първи път, откакто светът научи за тежката диагноза на актрисата Кристина Апългейт, тя се появи на аления килим - на премиите " Изборът на критиците ".

Звездата бе номинирана в категорията " Най-добра актриса ". За церемонията Апългейт бе избрала тоалет напълно в черно. И даже фактът, че се придвижваше с бастунче не можа да отнеме от блясъка ѝ. Тя просто потвърди, че когато една жена има мощен дух, нищо не може да я спре да наподобява ослепително. Макар и животът ѝ да е тежък. 
                             

Отличията бяха раздадени за 28-и път на гала в хотел " Феърмонт Сенчъри Плаза " в Лос Анджелис. Водеща на шоуто беше актрисата и писателка Челси Хендлър. 

Наградите " Изборът на критиците " се присъждат от Асоциацията на кинокритиците, работещи за малкия екран, радиото и интернет изданията (Broadcast Film Critics Association), която сплотява експерти от Съединени американски щати и Канада, както и от Асоциацията на телевизионните публицисти.

Сред спечелилите тази година бяха " Всичко на всички места едновременно " и сериалите " Обадете се на Сол " и " Начално учебно заведение Абът ", оповестяват Ройтерс и Юнайтед прес интеренешънъл.

" Всичко на всички места едновременно " - роман за битката на една елементарна жена против злото в паралелни вселени, съчетаващ детайли на абсурдистка комедия, научна фантастика, екшън с бойни изкуства, фентъзи и анимация, беше с 14 номинации за премиите " Изборът на критиците ".

Продукцията получи оценките за най-хубав филм, най-хубав режисьор и автентичен сюжет - дуото Даниъл Куан и Даниъл Шайнерт, най-хубав артист в поддържаща роля - Ки Хи Куан (известен също като Джонатан Ки Куан) и най-хубав монтаж. 

В категориите за най-хубав артист и актриса в основна роля бяха отличени Брендън Фрейзър за " Китът " и Кейт Бланшет за " Лидия Тар ".

Отличието за най-хубава актриса в поддържаща роля отиде при Анджела Басет за осъществяването ѝ в " Черната пантера: Уаканда вечно ".

В телевизионните категории като най-хубава драма и комедия бяха отличени надлежно " Обадете се на Сол " и " Начално учебно заведение Абът ".

Ролята в " Обадете се на Сол " донесе наградата за най-хубав артист в телевизионна драма на Боб Одънкърк. Статуетката при дамите отиде при Зендая за " Еуфория ".
 
                             

В категориите за най-хубав артист и най-хубава актриса в телевизионна комедия оценките получиха надлежно Джеръми Алън Уайт за " Мечката " и Джийн Смарт за " Хитринки ". 

С почетни призове бяха удостоени Джеф Бриджис и Джанел Моне.

Сред най-запомнящите се тоалети на аления килим бяха тези на Ан Тейлър-Джой, Джулия Робъртс, Кейт Бланшет, Ел Фанинг, Лили Джеймс, Мишел Уилямс и Аманда Сейфрид.
                             

Джулия Робъртс блестеше в неповторима дълга рокля на Schiaparelli.
                             

Лили Джеймс бе избрала " гола " рокля, само че в черно с огромна панделка начело.

Мишел Уилямс бе в тоалет на Louis Vuitton.
                             

Аманда Сейфрид е избрала Christian Dior.
                             

Кейт Бланшет бе в Max Mara SS23.
                             

Кейт Хъдсън е в Oscar de la Renta.
                             

Ан Тейлър-Джой се появи в предизвикателна " гола " рокля.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР