"За първи път ще се иска вот за намерения и

...
"За първи път ще се иска вот за намерения и
Коментари Харесай

Ще се провали ли и третият вот на недоверие срещу кабинета Борисов 3

"За първи път ще се желае избор за планове и оферти на здравния министър Кирил Ананиев, нещо, което още не се е сбъднало. Опозицията няма поддръжка отвън личната си група, което пък от своя страна демонстрира една изолираност. Крайният резултат е явен, а дали ще има изгода от полемиките, следва да забележим ", разяснява в утринния блок на Bulgaria on AIR математикът проф. Михаил Константинов.

По думите му проблемите в опазването на здравето са налице.

"Никой не се наема да реши казуса с неосигурените жители у нас, който с изключение на, че незаслужено черпи запас, води и до злоупотреби с здравната система. Спирането на кражбите в бранша също би трябвало да стои на дневен ред ", означи анализаторът.

Пред Bulgaria ON AIR политологът Първан Симеонов уточни, че както всеки различен избор, по този начин и този цели да стегне oпозицията и да се сътвори спор.

"От Българска социалистическа партия са изцяло в правото си. Чест прави на Кирил Ананиев, че стартира някви промени в бранша. Въпросът обаче е, че тук не става дума за промени, защото такава се получава, когато за същите вложени средства и разноски се опитваш да постигнеш по-добра услуга. В съответния случай това, което се предлага е просто да се дават повече пари ", добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР