За първи път се заговори, че Брад Пит се среща

...
За първи път се заговори, че Брад Пит се среща
Коментари Харесай

Жената, на която Брад Пит каза Обичам те

За първи път се заприказва, че Брад Пит се среща с Инес де Рамон през ноември предходната година - два месеца, откакто стана ясно, че тя се е разделила със брачна половинка си Пол Уесли. През февруари артистът от " Дневниците на вампира " подава молба за бракоразвод, като още същия ден към този момент някогашната му брачна половинка пък подава своите документи.
 Брад Пит или Бен Афлек - кой съгласно Гуинет Полтроу е по-добър ухажор
Брад Пит или Бен Афлек - кой съгласно Гуинет Полтроу е по-добър ухажор

Актрисата не се тормози да бъде откровена

Но очевидно Брад Пит и Инес де Рамон не позволяват проблемите от предходните им бракове да попречат на изграждането на постоянни връзки посред им. В началото на тази година източник на Us Weekly издаде, че двамата са " игриви " и се усещат удобно във връзката си. По думите му, приятелите на артиста много харесват новата му половинка.

Друг източник пък разкри през март, че децата на Брад Пит към момента не са се срещали с Инес де Рамон. " Връзката към момента е относително нова, тъй че ще отнеме известно време, преди да се стигне до запознанството с останалата част от фамилията ", прецизира същият източник.

Оттогава обаче мина време. А в този момент - най-малко съгласно Us Weekly, връзките между Брад Пит и Инес де Рамон стават все по-сериозни, като той даже е събрал храброст да каже " Обичам те " на половинката си.

Въпреки че работният му график продължава да е все по този начин претрупан, артистът очевидно е решен това да не попречва на персоналния му живот. И явно му се получава. Той може и да не възнамерява да заживее с Инес на този стадий, само че пък е подготвен дружно да се насочат на пътешестване, и то в Европа.
 Брад Пит против Люис Хамилтън на пистата
Колко рискова е новата роля на Брад Пит

Когато участваш в същинско съревнование

Източникът на Us Weekly издава още, че защото обича архитектурата, Брад Пит винаги оглежда недвижими парцели, и не е изключено да си хареса някой нов.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР