За първи път съм на чалга! Когато тази музика беше

...
За първи път съм на чалга! Когато тази музика беше
Коментари Харесай

Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!

 " За първи път съм на чалга! Когато тази музика беше съвременна тук, аз не бях в България. Върнах се от чужбина и към този момент бяха съвременни пиано питейните заведения. Но пък се зарадвах на радостното посрещане и поздрава към мен ", това показа огромният актьор Христо Шопов.

В момента той е на турне с Лилия Маравиля с три спектакъла. Освен, че играли пред варненци преди ден, Шопов и Маравиля не пропуснали и вечерните занимания. Какво било изумлението им, когато след театър в една механа, където хапвали, мощно ги поздравили юнаци  " от нашата маса за вашата маса "  с ария кавър на шлагера на Кирил Маричков от кино лентата " Вчера ". Но... На цигански! 

" Голяма забава! А хората доста обичат Христо Шопов ", показа през смях Маравиля. Междувременно артистът самичък е почнал да режисира.  " Направих филм, в който се споделя за хората, тяхната ангажираност и равнодушие към света, в който живеем, отношението им към животните и казуса с бездомните кучета ", показа Шопов. 

Лентата се казва  " Втори късмет "  и с нея артистът кандидатства в годишния кино фестивал в Кентъки, който ще се организира от 5 до 8 декември там и е отдаден единствено на филми за животни. 

" Разбрах за подслон в Мездра около моя продуцент Лилия Грънчарова. Тя ми описа за едно момче - Станислав Марински, който самичък с приятелката си се грижи за 120 кучета. Посветих кино лентата на тези младежи и безкористната им грижа за животните ", показа Шопов, написа " България през днешния ден ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР