За първи път плеймейтка даде заявка за участие в президентските

...
За първи път плеймейтка даде заявка за участие в президентските
Коментари Харесай

Плеймейтка влиза в битка за стола на президента Радев

За първи път плеймейтка даде поръчка за присъединяване в президентските избори,  научи HotArena.

„ Еротичен фотомодел No. 1 на България Ани Грудева ще даде своя глас за Румен Радев на идните избори на 14 ноември. На идващия избор тя издига своята кандидатура и е решена да наследи настоящия държавен глава на „ Дондуков “ 2.

" Нека има мандатност. Радев се оправя доста добре и ще го поддържа, само че два мандата за всеки управленец са задоволителни. Тогава ще дойда аз и съм сигурна, че образована плеймейтка би направила доста повече от хора, които в последните години управляваха България. И ще ми отива! ", безапелационна бе пред „ България Днес “ носителката на купата playstarr от последния конкурс Мис Плеймейт. Скоро хубавицата ще приключи бакалавърска степен по стопанска система в Икономически университет във Варна, а по-късно е устремена да запише и право в Софийски университет. С двете специалности Грудева е безапелационна, че няма да разреши на никой да я измами и ще завоюва респекта на всички.

За собствен вице Ани Грудева е избрала Биляна Иванова.  Топлес моделката сграбчи купата playgirl също на последната в своята история еротична превара Мис Плеймейт предходната година.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР