За първи път, откакто е в двореца, Кейт Мидълтън наруши

...
За първи път, откакто е в двореца, Кейт Мидълтън наруши
Коментари Харесай

Принцеса Кейт наруши кралския протокол на Великденската служба, появи се с яркочервен лак за нокти

За първи път, откогато е в двореца, Кейт Мидълтън наруши кралския протокол.

Принцесата на Уелс Катрин участва на великденската работа в параклиса " Сейнт Джордж " в Уиндзор, като се появи там съпроводена от брачна половинка си принц Уилям и трите си деца, в това число четиригодишния принц Луис, който тя водеше за ръка. Херцогинята на Кеймбридж и Корнуол изглеждаше ефектно както постоянно, само че мнозина видяха, че за първи път от доста години тя наруши кралския дрескод.

Кейт носеше елегантна яркосиня вталена рокля от обичаната си дизайнерка Катрин Уокър. Тя оформи шоколадовокафявите си кичури в спретната прическа, носейки подобаваща шапка Lock & Co и бежови велурени обувки. Като бижута принцесата избра обеци с перли и сапфири и годежен пръстен, принадлежал на починалата принцеса Даяна.

Най-голямо внимание обаче притегли маникюрът на брачната половинка на бъдещия крал, написа Hello.

Катрин, която допускаше най-много бледорозов лак и най-често просто предпочиташе чисти нокти без лак, пристигна на черква с червен маникюр, чийто цвят английският Vogue дефинира като " радостно алено ".

Според кралския етикет изкуствените или блестящо оцветени нокти не са подобаващи за обществени изяви. Кейт знае това предписание, само че реши да рискува.

Дъщеря й, принцеса Шарлот, изглеждаше прелестно в елегантно тъмносиньо палто и пастелно наследник чорапогащник. Принц Джордж и принц Луи носеха идентични тъмносини сака, като се изключи това, че по-големият брат носеше панталон на църквата, а по-малкият носеше сини къси панталони.

В празничния ден и Кейт, и Уилям изглеждаха доста радостни, принцесата се усмихваше.

Това не е първият път, когато Катрин излиза в самоуверен и хубав кобалтов цвят. Миналата година тогавашната херцогиня на Кеймбридж носеше същото палто на работа за Деня на Британската общественост.

Превод: GlasNews

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР