За първи път от началото на процеса Ковачева коментира, че

...
За първи път от началото на процеса Ковачева коментира, че
Коментари Харесай

България В Сълзи. Малката Никол, Която Беше Изтезавана От Чудовището Емилия Със Страшна Диагноза

За първи път от началото на процеса Ковачева разяснява, че не усеща виновност за това, за което е наказана.

През септември м.г. градските магистрати осъдиха Ковачева на 18 години " отнемане от независимост " за опита за ликвидиране на новородената Никол през април 2015 година

На 17-и против 18 април 2015 година през нощта 41-годишната Емилия Ковачева преби с юмруци и шише и души новороденото момиченце, тъй като плачело повече от другите новородени в отделението и я изнервяло. Боят бе записан от видеокамерите в неонатологията на " Софиямед ", а животът на Никол бе избавен от лекарите в друга столична болница.

Медицинската експертиза по случая сочи, че бебето е удряно към 30 пъти, както и че не може да се каже сигурно дали счупването на черепа и получените кръвоизливи ще повлияят на естественото развиване на Никол. Малкото дете има и обиден очен нерв.

Съдът обаче не се трогна и отхвърли да промени домашния й арест. Акушерката не е арестувана в ареста, точно поради това да поставя грижи за здравето си, сподели арбитър Владимир Астарджиев. Мотивите към 18-годишната присъда на Ковачева ще бъдат подготвени до дни, което ще отпуши опцията делото да иде на втора инстанция.

По време съвещанието стана ясно, че акушерката се е отървала от 2 парцела на свое име, откакто получила обвиняване от прокуратурата. Единият бил апартамент в София. С този ход най-вероятно тя желае да не заплати обезщетение на родителите на пребитото дете. Магистратите на първа инстанция я осъдиха на 400 хиляди лева обезщетение.

" Няма значение дали Ковачева е под домакински арест или на море. За нас е значимо делото да завърши с влезнала в действие присъда и тя да отиде в сливенския затвор ", сподели бащата на Никол, представен от " 24 часа ".
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР