За първи път от началото на дейността си у нас

...
За първи път от началото на дейността си у нас
Коментари Харесай

JTI България насърчава физическата активност на служителите си и подкрепя хора с увреждания с проекта „Движи се. Виж. Помогни“

За първи път от началото на активността си у нас JTI България сътвори план, който по едно и също време е ориентиран към положителното физическо и ментално здраве на чиновниците на компанията, и към благотворителна интензивност е. С самодейността под наслов „ Движи се. Виж. Помогни “ компанията насърчи своите чиновници да живеят по-активно и здравословно, като всяко тяхно деяние в границите на програмата генерира подаяние към кариерния център за хора с увреждания Jamba.

Участието беше непринудено и всеки от чиновниците имаше опция да събира точки като посети естествени и културни забележителности в България от препоръчан от компанията лист с над 300 обекта, или посредством физически интензивности като вървене, тичане, плуване, колоездене. В самодейността се включиха 36 от чиновниците на JTI България.

Проектът беше осъществен организира през юли и август тази година. През този интервал чиновници на JTI България посетиха 265 разнообразни местоположения, направиха 19 милиона крачки, изминаха над 2400 километра с колело и преплуваха над 240 километра. Някои от тях даже участваха в маратони като „ Витоша 100 “ и „ Трявна Ултра “ и „ Балканиада “. В плана се включиха и техните фамилии и другари, които също припознаха идеята и способстваха за мотивацията им.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР