За първи път от много години екипажите на три кораба

...
За първи път от много години екипажите на три кораба
Коментари Харесай

Екипажи на Параходство БМФ АД първи ще посрещнат 2018-а

За първи път от доста години екипажите на три кораба от Параходство БМФ АД първи ще посрещнат Новата 2018 година

Това са: „ Лудогорец " (в пристанище Мурманск, Русия, с капитан Ивайло Пасков и с основен монтьор Тошко Тонков), „ Люлин " (в пристанище Санкт Петербург, Русия, с капитан Венцислав Господинов и с основен монтьор Тодор Мечков) и „ Виден " (в пристанище Кандалакша, Русия, с капитан Мариян Йотов и с основен монтьор Димчо Чипов).

Също за първи път доста години три кораба на Параходството ще посрещнат нова година по време на корабоплаване в Черно море: „ Пирин ", „ Трапезица " и „ Героите на Севастопол ". По същото време на корабоплаване в Източно Средиземно море ще бъде „ Руен ". И четирите кораба ще бъдат в географско отношение по на изток от посочените три, които ще се намират в съветски пристанища, само че там, по московско време, Новата 2018 година ще настъпи по-рано.

Последен ще изпрати остарялата 2017 година екипажът на най-новия транспортен съд на БМФ – „ Рила " (с капитан Красен Благоев и с основен монтьор Васил Михалев). Този транспортен съд ще бъде в пристанището Ню Орлиънс, Атлантическото крайбрежие на Съединени американски щати.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР