За първи път от две десетилетия насам продажбата на цигари

...
За първи път от две десетилетия насам продажбата на цигари
Коментари Харесай

Драстичен ръст на тютюнопушенето в световен мащаб

За първи път от две десетилетия насам продажбата на цигари отбелязва фрапантен растеж. Пик на използването на тютюневи произведения е маркиран предходната година по време на пандемията от. Тютюневите компании, обаче, също усилиха разноските за разпространение на своите артикули.

През 2020 година производителите на цигари са продали 203,7 милиарда цигари по отношение на 202,9 милиарда през 2019 година, което е нарастване с към 0,4%, сочат данните на Федералната комерсиална комисия в Съединени американски щати.
 Учените с разтърсващо умозаключение: цигарите могат да бъдат потребни Учените с разтърсващо умозаключение: цигарите могат да бъдат потребни
Това заглавие сигурно ще донесе много песимизъм на непушачите и утешение за някои пушачи. Непрекъснато чуваме какъв брой нездравословни са...

Комисията се базира на данни, предоставени от четири огромни тютюневи компании — Altria Group, производител на Marlboro; ITG Holdings USA, която създава Winston and Kools; Reynolds American, с марки като Camels и Pall Malls; и Вектор Груп ООД, производител на цигари с марка Pyramid.

В отчета се споделя, че фирмите са нараснали бюджета си за реклама и промоция до 7,84 милиарда $ през 2020 година при 7,624 милиарда $ миналата година.

Докладът не показва дали пандемията на ковид и последвалите локдауни предходната година имат общо с увеличените продажби, само че Bloomberg заяви през април 2020 година, че продажбите на Altria за първото тримесечие са скочили частично вследствие на покупки на едро, които фирмите назовават „ зареждане на килера “ - това допуска, че пушачите се запасяват с цигари, страхувайки се от дефицит, написа БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР