За първи път от 74 години насам, Брендфорд ще се

...
За първи път от 74 години насам, Брендфорд ще се
Коментари Харесай

Новият член на Висшата лига няма намерение да харчи неразумно

За първи път от 74 години насам, Брендфорд ще се състезава в британския хайлайф. Тимът от западен Лондон заслужи своето място в Премиършип, като съумя да премине през плейофите в Чемпиъншип и от новата акция почитателите на отбора ще могат да се насладят на футбол от най-високо равнище и страхотни мачове против най-големите.

Въпреки, че тимът на Томас Франк ще бъде дилетант във Висшата лига, мениджърът признава, че няма никакво желание да харчи съществени средства за прехвърляния. Според него, съставът разполага с задоволително класа, с цел да се опълчи на всеки един клуб.

"Сигурен съм, че в този момент хората си мислят всевъзможни неща. Те считат, че ще пазарим доста, ще притеглим футболист на всеки пост, само че това въобще няма да се случи. Аз съм удовлетворен от моите играчи и имам вяра в тях. Момчетата заслужават опция да се изправят против топ клубовете и да потвърдят какво могат. Разбира се, ще прибавим още малко конкуренция в тима, само че никога няма да хвърляме огромни пари, с цел да опитаме да оцелеем. Всички сме на едно мнение, че огромна част от хората, които завоюваха промоцията ще останат и ще получат своя огромен късмет “, съобщи Франк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР