За първи път от 45 години насам, отново ще видим

...
За първи път от 45 години насам, отново ще видим
Коментари Харесай

Очаквано: Иракчанка отново ще покаже ориенталски прелести на конкурса ”Мис Вселена” след 45-годишна пауза

За първи път от 45 години насам, още веднъж ще забележим иракчанка на влиятелния конкурс за хубост " Мис Вселена ". Тазгодишната конкуренция за короната, ще се организира в края на ноември в американския щат Невада.
Правото да показа Ирак в идното блестящо събитие се падна на 27-годишната Сара Айдан. Тя зае второто място в състезанието за хубост " Мис Ирак ", който се организира в Багдад.

Короната на победител бе сложена на главата ѝ, откакто участничката, публично оповестената за номер едно — Фиян Сулеймани, беше дисквалифицирана. Организаторите на състезанието откриха, че тя е излъгала за фамилния си статут и в действителност е омъжена за иракски предприемач. Тази дребна привидно машинация стана повода да ѝ бъде отнета купата " най-красива мис в страната ".


27-годишната Сара, висока 170 см., е израснала в Багдад, само че родителите ѝ са родом от град Хила, Вавилон. По специалност хубавицата е певица, създател на песни и музикант. Завършила е компетентност " Изкуство на пърформанса ".

След нахлуването в Ирак през 2003 година, Сара работи с американските съдружни сили в Багдад, което ѝ дава опция да пътува до Съединени американски щати.

Преди тазгодишното присъединяване на Айдан в състезанието, представителка на Ирак е взела участие в „ Мис Вселена” през далечната 1972 година в Пуерто Рико.

Престижният интернационален конкурс, в който ще бъде определена най-красивата неомъжена жена в света, ще се организира на 26 ноември в американския град Лас Вегас, Невада за 66-ти път.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР