За първи път от 2021 г. Борисов постави условие. Досега

...
За първи път от 2021 г. Борисов постави условие. Досега
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева: Дискурсът на този парламент ще бъде анти-ПП, защото Борисов влиза в вего

За първи път от 2021 година Борисов сложи изискване. Досега отраваряше порти. Той сложи изискване, че няма да има никакъв различен диалог, в случай че не се състои преди този момент диалог за държавно управление.

 

Така политологът доцент Татяна Буруджиева разяснява от ефира на Нова телевизия конференцията на ГЕРБ, на която Бойко Борисов съобщи, че ще отвори вратите към всички в името на това да има държавно управление.

" Борисов отвори вратата към сформиране на държавно управление освен към втората политическа мощ “, регистрира Даниел Смилов.

“Той даде поръчка, че необятно отваря вратата към всевъзможни диалози “, съобщи от своя страна социологът Елена Дариева.

Смятам, че Демократична България ще отиде първо на диалог с ГЕРБ и тогава ще чуем нейната позиция. Моите наблюдения са, че Демократична България правеше акция и се опитваше да прави нещо, в това число и да поставят нещо в торбичките, до момента в който Политическа партия по този начин и не схванаха за какво не може да подариш една празна торбичка и за какво не би трябвало да се прави това, продължи доцент Буруджиева.

" Много е тежка обстановката вътре в обединението. На локални избори не може да си толкоз еретически надъхан “, уточни още тя, анализирайки държанието на хората на Киро и Асен по време на акцията, а и въобще.

“Две години, откакто Борисов седеше самичък до джипката под снега, през днешния ден той, на конференция, той ни споделя: " Аз ще поема отговорността! “. Той се сложи на това място. Дискурсът на този парламент ще бъде анти Политическа партия, тъй като Борисов даде поръчка, че ще бъде в Народното събрание “, приключи разбора си доцент Татяна Буруджиева.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР