За първи път от 2017 година насам Григор Димитров печели

...
За първи път от 2017 година насам Григор Димитров печели
Коментари Харесай

Жената, предложила брак на Григор Димитров: Той е най-милото момче на света

За първи път от 2017 година насам Григор Димитров печели трофея в Брисбън и... поредното женско сърце. След финала, фотография на жена, която предлага брак на първата ни ракета стана шлагер в интернет. Оказа се, че надалеч не е единствената претендентка за сърцето на тенисиста, заяви .

Даниела Ортега е на 24 години и е американка. Вижда обичания си тенисист за трети път. След като пропътувала хиляди километри, към този момент знаела - желае той да я забележи. Така и идва концепцията да направи афиш с ексцентричното предложение.

" Мислех си какво да напиша. Звучи бясно и знаех, че той ще се засмее. Мислех си да напиша " Григор Димитров, обичам те ", само че след това си помислих и си споделих - знаеш ли какво, просто ще го попитам “ще се ожениш ли за мен ”? И си вардя плаката тъкмо тук до мен. Никога няма да го изхвърля. Той дори го подписа ", спомня си тя.Григор Димитров победи на шампионата в Брисбън след извънреден финал 

Разказва, че го е чакала по време на целия мач. " Отидох там 10 минути преди началото, с цел да мога да взема по-добро място. Столът ми беше тъкмо зад неговия. Не ни беше разрешено да демонстрираме плаката, до момента в който играят, тъй че трябваше да изчакам, до момента в който се смени или почива. И всякога, когато правеха пауза, аз държах плаката си по този начин и крещях " Григор, обичам те! Григор, обичам те! Ела при мен! Това беше доста под напрежение мач ", споделя Даниела. 

След повече от два часа оспорвана борба, Димитров победи датчанина Руне. Тогава вниманието му се насочва към публиката и по този начин хасковлията среща погледа на американката.  

" Реакцията му беше скъпа, когато видя плаката ми. Никога няма да го не помни. Той даде изявление на корта и аз изтичах до мястото, където знаех, че ще подписва топките, и бях приготвила моята.

Тогава му извиках: Ей, Григор, аз съм тази с плаката. Той беше този, който предложи да се снимаме дружно. Обърнах се да намеря къде е сестра ми Карла и нея я нямаше на никое място. Григор взе телефона ми, даде го на някого и сподели: " Хей, направи ни една фотография дружно ". И аз отговорих невярваща: " Какво? " Спомням си по какъв начин ми споделя, че доста харесва плаката. Аз съм влюбена в Григор Димитров и си споделих: " о, Боже, толкоз съм щастлива сега " и просто се разплаках. Той ми сподели - " не, не плачи ". Аз не знаех какво да кажа, просто плачех. Казвах си: " това е всичко, завърши, това беше фантазията ми да проведа диалог с него. И най-сетне се случи ", разчувствана споделя тя. 

Веднага вижда, че Григор е доста другарски надъхан. " Беше благополучен, тъй като е спечелил мача. Но беше и доста благополучен, когато видя плаката. Григор е най-милото момче на света ", счита тя.

Била наясно, че е българин, само че за страната ни знае единствено, че е в Европа.

На въпрос какво желае да каже на своя любим, тя отговори: " Той е обичаният ми тенисист. Нищо няма да промени това. И доста го обичам. Много. Пожелавам му всичко най-хубаво на всички други шампионати, които му предстоят и се надявам в никакъв случай да не се пенсионира. И към момента очаквам да ми каже " да ". Той не сподели " да ", само че не сподели и " не ". Така че, знае ли се, към момента има вяра ", споделя изпълнена с вяра Даниела Ортега.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР