За първи път от 2017 г. петък 13-ти се пада

...
За първи път от 2017 г. петък 13-ти се пада
Коментари Харесай

Фатален петък 13-и очаква тези 5 зодии, ето за какво трябва да внимавате

За първи път от 2017 година петък 13-ти се пада през октомври и има 5 зодии, които би трябвало да бъдат изключително деликатни на този ден

Всички знаем неприятната популярност, която се носи на петък 13-и. Въпреки че датата в действителност се счита за щастлива в нумерологията, тя е изпълнена със суеверия и вярвания за хипотетичен неприятен шанс.

За първи път от 2017 година петък 13-ти се пада през октомври и има 5 зодии, които би трябвало да бъдат изключително деликатни на този ден.

На 13 октомври Марс в Скорпион образува поддържащ тригон към назадничав Сатурн в Риби, което ще накара всеки знак от зодиака да работи прочувствено и да разчита на интуицията си. За някои обаче това може да се окаже неверен ход, за който след това ще съжаляват.

Ето кои са 5-те зодии, които би трябвало да бъдат изключително деликатни на следващия ден и по какъв начин могат да се предпазят от отрицателни въздействия и неприятен шанс:

Телец
Утрешният петък 13-и ще ви сложи в някои напрегнати обстановки, в които би трябвало да деянията въздържаност. Хората към вас ще провокират търпението ви, по тази причина е значимо да запазите хладнокръвие, с цел да не развалите връзки, които дълго сте градили. Особено внимавайте да не избухвате и да не кажете нещо, за което след това ще съжалявате.

Близнаци
Утре би трябвало да сте изключително деликатни с финансите. Не давайте пари назаем и не правете огромни покупки, тъй като е доста евентуално да останете разочаровани и ощетени. В работата ще се чувствате изключително изтощени и демотивирани, по тази причина най-добре не започвайте огромни планове навръх този ден. Денят е несъответствуващ и за начало на поправки и всякаква по-значителна работа вкъщи.

Дева
Деви, за вас днешният ден не е подобаващ за започване на нови инициативи. Липсва ви сила и фокус, което ще се отрази на нещата, с които се захващате. Предпазете се от неверни ходове, като заложите на към този момент изпитани дейности и оставете новите хрумвания за другата седмица, когато ще имате по-трезв взор върху нещата. На петък 13-и най-добре просто се отдайте на отмора и направете нещо единствено за себе си.

Скорпион
Утрешният съдбовен ден ви носи комплициране в персоналните взаимоотношения. Възможно е някой ваш непосредствен да ви подразни или обиди, само че не бързайте да реагирате и да му се сърдите. Заложете на спокойната, премерена връзка и не си правете генерални заключения за другите. Освен това може да ви направи усещане, че някои предмети към вас се скапват – телефон, часовник, чадър или даже автомобила ви. Не изпадайте в суматоха и действайте рационално, тъй като е допустимо вашата прибързаност да докара до по-сериозни вреди.

Стрелец
Иска ви се да извършите някои промени към себе си, само че на петък 13-и ще срещате опозиция от страна на хора и условия. Бъдете премерени и методични и не прибързвайте с дейности, които могат да се извърнат против вас. Възможно е да се чувствате по-непохватни и нервни от нормално. Бъдете изключително деликатни и за персоналните си движимости, тъй като в утрешния ден може да загубите или счупите нещо, което ви е извънредно скъпо.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР