За първи път от 2016 г. насам звездата на попмузиката

...
За първи път от 2016 г. насам звездата на попмузиката
Коментари Харесай

За първи път от 8 г. Адел се завръща в Европа с 4 специални концерта в Мюнхен

За първи път от 2016 година насам звездата на попмузиката Адел ще направи концерти в Европа.

Британската певица ще пее на открита сцена в Мюнхен за 80 000 души, проектирана особено за нейното шоу.

Концертите са разпределени в четири дати през лятото 2024 година - 2, 3, 9 и 10 август.

Регистрация за билети към този момент стартира и ще завърши на 4 февруари. От 7 февруари потегля предварителната продажба, а всеобщият достъп на почитателите до билети ще е от 9 февруари през Ticketmaster.

Адел прекарваше огромна част от последната година в Лас Вегас, където е непрекъснат посетител в програмата на Caesars Palacе с концертите си " Weekends with Adele ". Договорът ѝ обаче ще завърши през лятото на 2024.

" Преди няколко месеца получих предложение за лятна поредност от концерти. Бях удовлетворена от тези в Хайд парк в Лондон и от Вегас, по тази причина нямах други проекти. Но бях прекомерно любопитна, с цел да откажа и да не се замисля над концепцията - неповторим, особено направен стадион, планиран по този начин, че да дава отговор на всички условия на шоуто ми? О! Точно в средата на Европа? В Мюнхен? Малко инцидентно подбрано, само че все пак е ужасно. Точно след Европейското състезание по футбол?... И то - до момента в който Олимпийските игри се организират в съседство?... Ами, несъмнено, че споделям ДА ", написа Адел в Instagram.



Тя споделя, че не е пяла на европейска сцена от 8 години и счита, че концертите в Мюнхен ще са " прелестен метод да прекарам лятото си и да сложа завършек на тази красива част от живота и кариерата ми ".

" Guten Tag babes ", приключва Адел.

Преди дни тя описа пред публиката си във Вегас, че има предпочитание да провежда международно турне, само че едвам когато е подготвена със идващия си албум.

Последният - озаглавен " 30 " - излезе в края на 2021 г.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР