За първи път осиновено дете от Дома за медико-социални грижи

...
За първи път осиновено дете от Дома за медико-социални грижи
Коментари Харесай

Случай без аналог във Варна! Биологична майка и осиновителка се прегърнаха в името на това детето да бъде щастливо

За първи път осиновено дете от Дома за медико-социални грижи за деца – Варна бе поверено в ръцете на новите си родители освен от шефа на лечебното заведение, а от биологичната си майка.

4-годишното момче бе осиновено от американско семейство, което живее с другите си четири деца в щата Вашингтон. Така детето, родено с вродена особеност, засягаща крайниците му, получи късмет за нов живот и лекуване в Съединени американски щати.

„ Този случай няма аналог в практиката ни. Биологичната майка и осиновителката се прегърнаха в името на това детето да бъде щастливо. Размениха си фотоси, координати. Биологичната майка видя къде и с кого ще живее детето, и това й даде нравствен мир. Същевременно осиновителите, по чиято молба се състоя срещата, също се успокоиха и споделиха, че ще са щастливи да поддържат връзка с нея “, изясни Гинка Кърова, експерт обществени действия в ДМСГД – Варна. „ В Съединени американски щати детето ще бъде прегледано от експерти и ще се търси опция за лекуването му. Мечтата и на двете дами е да го видят изправено на крайници “, сподели още тя.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР