За първи път на български , който ще отплава тази

...
За първи път на български , който ще отплава тази
Коментари Харесай

За пръв път разкриват изборна секция на ферибот

За първи път на български, който ще отплава довечера от рибното пристанище в Бургас, ще бъде разкрита изборна секция, съобщи сътрудник на БНР в Бургас.Това става по искане на капитана на плавателния съд Пламен Панайотов, който получи изборните бумаги от Районната изборна комисия.

" Такава ни е специалността, че няма по какъв начин да упражним правото си на глас по адресна регистрация. Затова взехме решение да го създадем на кораба. Законът го разрешава, следвахме инструкциите на РИК " След приемането на документите, моряците под конвой ще бъдат съпроводени до ферибота, а от там плавателният съд ще отплува в открити води. 28 са моряците на българския ферибот „ Дружба “, който плава по линията Бургас-Батуми. Шестима от екипажа ща бъдат част от изборната комисия.
 ЦИК: Близо 72 000 заявки са подадени за гласоподаване в чужбина ЦИК: Близо 72 000 заявки са подадени за гласоподаване в чужбина
Подадени са близо 72 000 заявки за гласоподаване в чужбина. Това сподели представителят на ЦИК Цветозар Томов на постоянната конференция на...

В неделя на 11-и юли фериботът ще се намира в Международни води, наоколо до крайбрежията на Турция на път за Грузия. След 20 часа, в края на изборния ден, чрез българското параходство, информацията ще доближи и до Районната изборна комисия, посочи капитан Панайотов. „ Дружба “ извършва постоянни линии до Батуми, като всеки петък отплава от бургаското пристанище.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР