За първи път Международният технически панаир ще презентира жилищни, промишлени,

...
За първи път Международният технически панаир ще презентира жилищни, промишлени,
Коментари Харесай

Чакат дебюта на Галерия имоти на панаира в Пловдив

За първи път Международният механически панаир ще презентира жилищни, промишлени, туристически и бизнес обекти, а също – планове за тяхното създаване. Това ще предложи „ Галерия Имоти ", която дава опция на организации и капиталови сдружения да показват своята активност пред изложителите и посетителите. " Инициативата започва, с цел да подкрепим подема в пазара на парцели и да дадем нови маркетингови принадлежности на участниците в него ", изясни доктор Иван Соколов, основен шеф на Международен панаир Пловдив.

Според специалисти пазарът на недвижимости е доста деен и с уравновесен растеж, което предсказва дълготраен прогресивен тренд най-малко в идващите три -четири години. Най-търсени са офис площите и курортните парцели. Сериозен растеж има при индустриалните и комерсиалните обекти. Новост е увеличеното търсене на сътрудници за взаимни вложения в по-големи планове, като туристически комплекси и промишлени зони.

Динамичните промени в бранша и потребностите на компаниите са причина да се сътвори зоната „ Галерия Имоти ". Тя е част от изложбата „ Стройтех ", в която различен атрактивен акцент са скандинавските дървени постройки.
Те могат да се видят на открита повърхност ХІ.

ИА „ Скандинавия " презентира произведения на финландската компания Arctic Finland House. Тя създава къщи, павилиони, беседки, постройки за скара, барбекю и сауна, кабини за басейни, навеси и облицовки за кладенци. Дизайнерите оферират някои от тях и във формата на варел. Използва се северна борова дървесина, която подсигурява дълготрйност.

Българската компания " Дървени къщи " работи по технология, наречена „ канадска сглобка ", с цел да направи постройки, които с течение на времето стават все по-здрави. Материалът се внася от Руся и Украйна. Трупите се секат единствено през зимата, тъй като тогава съхнат по-бързо, и се импрегнират против гъбички и вредители. Между тях се слага изолираност от екологично чист лен, а покривът може да бъде от тръстика. От трупи се сглобяват също заведения за хранене, сауни, навеси за барбекю, огради, цветарници.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР