За първи път Marvel ще организира концерт на живо, свързан

...
За първи път Marvel ще организира концерт на живо, свързан
Коментари Харесай

Marvel организира концерти на живо за феновете

За първи път Marvel ще провежда концерт онлайн, обвързван с един от идните планове на MCU, което е ново начинание за франчайза. В предишното е имало сходни концертни събития онлайн, свързани с филми, като да вземем за пример концерта онлайн " Spider-Man: Into the Spider-Verse ", който сега е на турне в Съединени американски щати, само че те са били за планове, които не са от MCU. Това ново събитие има за цел да разреши на публиката да се ангажира с историите на MCU по нови и разширяващи се способи, отвън елементарното гледане на телевизионни сериали и филми.


Макар че за първи път Marvel ще сътвори концерт онлайн, той е част от продължаващия план за по-широко ангажиране на аудиторията. Това ново особено събитие ще бъде показване на " Werewolf by Night ", който ще се появи в два американски града като концерт онлайн. Специалното събитие ще бъде режисирано от Майкъл Джакино, който е добре прочут с работата си като кино композитор, само че е и режисьор на филми, в това число на епизода " Ephraim and DOT " от " Star Trek: Short Treks ".

Концертът " Marvel Werewolf by Night " ще има премиера този месец покрай Хелоуин, което наподобява уместно време, и ще се състои в Минесота и Вашингтон. Филмът е най-вече черно-бял и ще бъде съпроводен от цялостен оркестър, не по-различно от метода, по който немите филми са били озвучавани за осъществявания онлайн в първите дни на киното. Като кино композитор Джакино прави сходни концерти от няколко години за доста други филми, на които е писал музика, в това число за " Star Trek " и филмите на PIXAR. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР