За първи път Lidl пуска детско приложение, с което децата

...
За първи път Lidl пуска детско приложение, с което децата
Коментари Харесай

Lidl пуска детско приложение My Lidl shop

За първи път Lidl пуска детско приложение, с което децата могат да основат собствен виртуален Lidl магазин и да развиват предприемаческите си умения.

Приложението носи името My Lidl Shop (Моят Lidl магазин) и е ориентирано към деца над 8-годишна възраст. С него те могат по едно и също време да се забавляват, да учат посредством игра, да развиват своите умения и да се уверят какъв брой забавно е да създадеш и да се грижиш за собствен личен магазин. След сполучливия старт на играта в 14 Lidl страни, измежду които Португалия, Австрия, Англия и Франция, приложението към този момент е и у нас и може да бъде свалено от Гугъл Play и App Store.

В България My Lidl Shop е част от най-голямата самодейност за деца на компанията „ Lidl – за твоето дете ", която веригата започва през миналата година и която цели да способства за пълноценното израстване на децата и да оказва помощ на родителите в грижата им за тях. Приложението е идната стъпка в посока развиване на гениите – една от трите основни области – дружно с уравновесеното хранене и дейния метод на живот – върху които самодейността концентрира своите старания. Със старта на новото приложение Лидл България дава опция на всички дребни гении да се срещнат с тайните на търговията и посредством развлечение и игра да развиват умения, качества и бърза мисъл.

Също като в същински Lidl магазин, най-интересното предизвикателство пред малчуганите е да построят своя магазин и да го трансфорат в желано място за клиентите. За задачата децата разполагат с всичко належащо – многообразие от артикули, общителен личен състав, нужното съоръжение – от пазарски колички до хладилни витрини, и даже склад, от който да зареждат магазина си с пресни и качествени артикули. В самото начало малчуганите имат единствено няколко регала с съществени продукти, само че грижейки се за удовлетвореността на своите клиенти, поддържайки чистотата и следейки за свежестта на продуктите, те натрупват капитал, с който последователно развиват своя магазин.

И с цел да е приключението цялостно, приложението може да води децата и техните родители и в същински Lidl магазин. За да натрупат по-голям капитал, децата би трябвало да сканират действителни Lidl артикули. Те могат да ги сканират с телефона си непосредствено от регала в магазина, без това да е обвързано с покупка. Така My Lidl Shop елементарно и бързо се трансформира в развлечение освен за децата, само че и за цялото семейство.

Приложението е налично за безвъзмездна апаратура в Гугъл Play и App Store и може да бъде изтеглено от уеб страницата на компанията lidl.bg.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР