За първи път имаме министър-председател, който има ясно отношение и

...
За първи път имаме министър-председател, който има ясно отношение и
Коментари Харесай

Цветанов: Време е да се подкрепят политици и политики, които реално изпълняват ангажиментите ни към ЕС и НАТО

За първи път имаме министър-председател, който има ясно отношение и позиция за Русия и това, което тя показва през последните няколко десетилетия - шпионаж, хибридни офанзиви и всичко това, което те имат като влияние върху българската политическа класа. Призовавам тези, които преди една седмица оповестиха, че са евроатлантически насочени, да застанат и да поддържат министър-председателя.

Корнелия Нинова е значима фигура в настоящия управнически мандат и ние знаем, че за първи път имаме опция да забележим същинското ѝ лице, както и на Българска социалистическа партия, а точно Русия и всичко това, което обслужва съветските ползи, само че в ущърб на България.

Русия от самото начало е имала стопански лостове в България.

Аз желая през днешния ден ръководещото болшинство да загърбят персоналните си офанзиви и да се управляват от ползите на страната.

Липсата на държавно управление ще сътвори проблем за опцията да се възползваме от Плана за възобновяване и резистентност, тъй като до края на годината би трябвало да се създадат две заплащания в размер на 4 милиарда лева, 22 закона и 66 ограничения да бъдат признати. Никой не работи по тази тематика, тъй като нямаме настоящ съответен работещ парламент и нямаме Министерски съвет, който да приготви този законодателен пакет. Всичко това би трябвало да се случи до края на годината, в противоположен случай няма да получим никакви пари и ще увеличим държавния си дълг и ще се харчат не за политики, а за действия, които ще могат да приготвят партиите за дадени акции, които ще предстоят за предварителни избори.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР