За първи път имахме случай да не знаем кои са

...
За първи път имахме случай да не знаем кои са
Коментари Харесай

Борисов заговори за бруталните убийства от Негован на пресконференция с шефката на ЕК

За първи път имахме случай да не знаем кои са жертвите, а да стигнем първо до убийците. Това съобщи на конференция с ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен министър-председателят Бойко Борисов, написа Блиц.

``
реклама

„ Имахме едно неприятно двойно, само че то може да излезе и по-тежко закононарушение. В момента проверяват хората. Вчера успяхме да разкрием и убийците.

Да поздравя криминалистите. Изключително добре работиха, търпеливо. И прокурорите работиха доста добре ”, регистрира министър председателят.

Във връзка с мотива за визитата на Урсула фон дер Лайен, Борисов съобщи, че е извършил едно от напътствията на Европейска комисия България да номинира жена за еврокомисар, с цел да може салдото сред половете да стои в Европейска комисия.  

„ Много хубаво си схванала това, което е приоритет на нашето държавно управление. Не единствено дигитализацията е значима. Важни са хората. Централна и Източна Европа имат доста капацитет.

Сега Западът е задължен да влага доста пари още веднъж да повишим квалификацията, конкурентоспособността на страните от Централна и Източна Европа и от Балканите ”, сподели Борисов.  

„ В Европа важи правилото: „ Докато всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано.

Сега, когато договарящ ресорите, парите, с които ще разполагат комисарите... За нашите медии споделям, че не трябва да се спекулира с ресори, какво сме се договорили, какво желаеме, тъй като това са 27 страни... Не зная дали Англия ще взе участие с комисар...

Ако в България се случи да затворим Народното събрание, представяте ли си за каква тирания ще се написа, като във Англия. То ще бъде знамение. И несъмнено всички неправителствени организации ще дойдат да питат за какво е затворен Народното събрание.

България е образец за миграцията. Българите не помниха какво е имат  мигранти по улиците и това е с помощта на напъните, която поставяме с нашите служби, граничари, Фронтекс и с помощта на дипломацията, която имаме със прилежаща Турция ”, уточни министър председателят.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: