За първи път идвам в тази зала в Сандански, мога

...
За първи път идвам в тази зала в Сандански, мога
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Дадох Кирил Петков на съд

" За първи път пристигам в тази зала в Сандански, мога да ви уверя че сме създали над 50 такива в България ", обърна се той към хората. „ Арена Армеец “ е единствено една от най-големите. Нови огромни зали има в София, Пловдив и Бургас, Ямбол. Тук и плувен басейн ще създадем. Когато споделяха, че ‚хвърлям “ пари през джипката, то това са „ хвърлените “ пари. Или за Автомагистрала „ Струма “ са хвърлените пари? Щяхме да сме минали Кресна, а в този момент най-големите мостове и уреди стоят 2 години. Защо хората би трябвало да пътуват през Кресна 40 минути? Защо? Защо стоите, за какво не затворихте пътищата. Парите ги бяхме оставили. Защото пристигнаха двама от Харвард да ни научат.   Последният ден Сандов зачерта целия план за „ Струма “, тъй като на Киро татко му по този начин споделил. Сега, в случай че на 2.10 не сме с огромен % разлика, ще изгубим парите за „ Струма “, а Кресна в никакъв случай няма да я има ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети Сандански.

" Те ви обират всеки ден. По 30 милиона лв. дневно ви бъркат в джоба. По 30 млн. лева дневно отиват в Швейцария. Говорим го от месеци. " Промяната " ми откраднаха и „ смяната “ от плаката. Всеки ден приказват неистини! При експортьор на съществени храни като жито и слънчоглед – при нас най-скъпо. И ток имаме – отново най-скъп. ГЕРБ има най-хубавите специалисти. Най-младите и умните хора са при нас. Делян Добрев е учил в Америка с Асен Василев, само че не се научи да прави схеми като него. Всяка седмица теглиха по 500 млн. лева За две години нишо хубаво не се случи, също така, което ние оставихме. Църкви, джамии, манастири. От какво не са удовлетворени хората от ГЕРБ? ", попита той. 

" Винаги може по-добре – по тази причина и имаме млади фрагменти, които се учат. Държавата обаче не е учебно заведение. Няма оправяне като се изхарчат милиарди. 2 години Хемус щеше да върви със Струма, която към този момент щеше да се приключва. Кръстихме си програмата за ръководство „ План за възобновяване след рецесията “ – безпорядък във всичко, когато я четете ще извършите осведомен избор. Ако „ Лукойл “ не желаят да смъкват бензина на 2.20 лв., то ние ще им наложим левче мито. 12 години беше по този начин. Не два дни. Както го правихме 12 години – по този начин ГЕРБ ще го направи още веднъж. Ще върна и цената на олиото. Можем. Когато българите схванат по какъв начин „ смяната “ се облагодетелства от тях, няма да ги класират нито втори, нито трети. А това са милиарди. България харчи 3 милиарда литра горива на година. По левче по „ Трънския “ път 3.5 милиарда лева Излизат от българия за година ", продължи да подрежда Борисов.

„ Промяната “ желае да ни довърши. Европа и Америка към този момент знаят за измамата на „ смяната “. Затова Киро споделя всякога, че американците не могат да го принудят да са в коалиция с ГЕРБ. Чакай бе, Киро – ние не те желаеме! Вместо да надградят работата си, за тези две години – нищо. Рашков какво проверява и потвърждава? Ял съм хора? Чували, пари, банки – неистини! Затова дадох Кирил Петков на съд.   Компроматите са ги правили доста добре готови хора ", приключи водачът на ГЕРБ. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР