За първи път Фики Сторарао говори за нападението срещу него

...
За първи път Фики Сторарао говори за нападението срещу него
Коментари Харесай

Фики проговори след побоя! Призна защо го нападнаха

За първи път Фики Сторарао приказва за нападението против него и Гюлджан по Коледа. Певецът твърди, че не се е изплашил, а и по никакъв начин не му било мъчно да повали единия от нападателите си на земята. Той е дълбоковярващ човек и е сигурен, че Бог вижда постъпките на всеки и идва ден, когато съди и раздава правдивост. На  душа му не тежи нищо, по тази причина живее умерено.

" Не разбирам смисъла на цялата обстановка. Никому нищо неприятно не съм направил. Единственото пояснение, което имам е, че е от злоба. Но завистта не е довела никого до нищо хубаво. Не заедно съм с защита. Имам доста другари, с които упражняваме дружно във фитнеса и в боксовата зала, и може би някой ме е видял с някого от тях и оттова е тръгнал слухът. Може пък да са видели към мен защитата, която всеки клуб има. Относно танца - той няма общо с нападението. “, споделя Фики пред " България Днес “.

Фики дефинира като " Плод на нечие мощно въображение “ слуховете, че е атакуван за заплашване поради хипотетична връзка с Преслава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР