За първи път досега ще бъде извършена физическа инвентаризация на

...
За първи път досега ще бъде извършена физическа инвентаризация на
Коментари Харесай

За сефте: правят физическа инвентаризация на „Лукойл“

За първи път до момента ще бъде осъществена физическа инвентаризация на „ Лукойл “.

Това сподели служебният министър председател Димитър Главчев при започване на днешното държавно съвещание. Решението за това е взето във вторник.

„ Вчера имахме особено заседание с вицепремиера Людмила Петкова, вътрешният министър Калин Стоянов,
представители на министерствата на стопанската система и енергетиката,
по отношение на „ Лукойл “, защото се появиха спекулации в медиите, че той е изгубил предпочитание да договаря, и взех решение да ревизира дали това е по този начин “, сподели Главчев.

„ Бяхме известени от Национална агенция за приходите и Агенция „ Митници “, че в случай че февруари приходите от мита и Данък добавена стойност от тях са били 90 млн. лева през февруари, то
през март са били 40 млн. лева, а през април – 228 млн. лева
На това заседание взехме решение Агенция „ Митници “ и Национална агенция за приходите да извършат физическа инвентаризация на наличностите в „ Лукойл “. Те ми споделиха, че все още нямат спомен такова нещо да е правено “, добави той.

Във вторник министър председателят изиска и ДАНС и прокуратурата да ревизират случая с частната болница „ Мама и Аз “. „ Имаше неясноти, беше интерпретирано, че даваме нашето лично решение на ДАНС, само че не,
даваме за инспекция административната процедура по издаването на решението “,
сподели министър председателят. Той изясни, че терзанията, които има държавното управление към градежа са изложени в отчета на Министерството на здравеопазването, който е обществен.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР