За първи път днес беше изпробвано новото осветление на стадион

...
За първи път днес беше изпробвано новото осветление на стадион
Коментари Харесай

Тестваха новото осветление на Колежа

За първи път през днешния ден беше тествано новото осветяване на стадион „ Христо Ботев “ в Пловдив. Точно в 19:12 часа бяха включени прожекторите, инсталирани на металната структура на козирката над Централната естрада и естрада „ Изток “. Моментът бе съпроводен и от заря, която бе готова от почитателите на Ботев (Пловдив).

Междувременно, от клуба използваха обществените мрежи, с цел да благодарят на своите последователи, които се включиха в преместването и монтирането на седалките на „ Колежа “. Част от най-активните в помощта почитатели получиха публични мачови фланелки като подарък за работата си от футболния клуб.
 " Колежа " придобива все по-впечатляващ тип след подредените седалки
Както стана ясно по-рано, през днешния ден завърши работата по стадий 1 от плана на оборудването. Собственикът на компанията, която дава отговор за строителството на стадиона – Илиян Филипов, увери, че доникъде на април би трябвало да мине приемателната комисия за въвеждане в употреба и мачът сред Ботев и Левски от 28-ия кръг на Първа лига сигурно ще се играе на „ Колежа “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР