За първи път дава подробности за връщането си у нас,

...
За първи път дава подробности за връщането си у нас,
Коментари Харесай

”Държава без изход” - Прокуратурата ме държи в клещи! /видео/

За първи път дава детайлности за връщането си у нас, както и за перипетиите му с прокуратурата и съда. По думите на Златанов против него се водят каузи от Митко Каратиста – съучастник в „ Делта гард “ и брачната половинка на Пепи Еврото – Любена, които се придвижват в правосъдната система с „ галактическа “ скорост. За разлика от това неговите искове безусловно буксуват, като въобще не се дава ход.

Предприемачът разкрива, че гръцката полиция ревизира по какъв начин компанията на Любена се е сдобила с куп парцели в южната ни съседка. За родните магистрати скандалните разкрития на Илия Златанов и сина му Явор за метода, по който работи спецпрокуратурата, и лобистите в нея, се свеждат до „ фамилен спор “.

Случилото се на семейство Златанови е огледало на живота в България. Защото похищението върху бизнеса им с присъединяване на правосъдната власт, не е индивидуален случай, в противен случай. Превърнало се е в честа процедура през последните години. След всички разкрития на семейство Златанови за ужаса, през който са минали, естествен човек не може да заключи друго, като се изключи че живее в " Държава без излаз ".

Вижте първата част на

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР