За първи път чухме за The Lost City преди повече

...
За първи път чухме за The Lost City преди повече
Коментари Харесай

Сандра Бълок и Чанинг Тейтъм ще ни спукат от смях

За първи път чухме за The Lost City преди повече от година, когато работното заглавие на кино лентата беше малко по-различно и се говореше, че Райън Рейнолдс може да взе участие в него дружно със Сандра Бълок.
 Lost City of D, Чанинг Тейтъм, Сандра Бълок и краят на фотосите на кино лентата
Какво честват Чанинг Тейтъм и Сандра Бълок със скок в басейн

Кога ли ще забележим Lost City of D

Е, Рейнолдс няма да го забележим (поне не и в основна роля), само че пък за тази година се случиха много неща. Вече знаем, че на Сандра Бълок ще партнира Чанинг Тейтъм, а в ролята на изверг ще влезе Хари Потър, по този начин де, Даниел Радклиф.

По-рано през седмицата бяха пуснати няколко фотоси като първи взор, а към този момент имаме и филмов откъс, който ни демонстрира, че в действителност ще пада огромен смях. Ама в действителност...

Сюжетът ще ни срещне с писателката Лорета Сейдж, която в романите си написа все за екзотични или несъществуващи места. Последната ѝ книга тъкмо излиза на пазара и Лорета обикаля страната, с цел да я промотира.

Но не го прави сама, а с Алън (Тейтъм), който се явява моделът от корицата, който би трябвало да въплъщава основния персонаж. Нещата не вървят кой знае какъв брой безпрепятствено и стават още по-зле когато екстравагантен и леко смахнат милионер (Радклиф) отвлича Лорета, тъй като е сигурен, че тя може да му помогне да открие прикрито богатство в загубен град, за който тя е писала в книгата си.

Истински занимателно става, когато Алън взема решение, че ще помогне на писателката и се втурва да я избавя, а най-вече ни разсмя появяването на Брад Пит, който се явява като някаква доста красива, само че и смешна версия на Рамбо, с цел да избави Лорета.
 Сандра Бълок, Брад Пит, Bullet Train и първият филм, в който двамата ще си партнират
Сандра Бълок и Брад Пит за първи път дружно на екран

Очакваме Bullet Train с неспокойствие

Говорейки за Пит и появяването му, тя не е изненадваща, тъй като за нея се знаеше. Както се знае, че Сандра Бълок ще му върне жеста и ще я забележим в няколко фрагмента в идния филм на артиста - Bullet Train.

Премиерата на The Lost City би трябвало да е на 15 април 2022 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР