За първи път акцентът е едновременно върху двете технологииTelerik Academy

...
За първи път акцентът е едновременно върху двете технологииTelerik Academy
Коментари Харесай

Телерик Академия стартира програма с Java и Android 

За първи път акцентът е по едно и също време върху двете технологии

Telerik Academy Alpha приготвя младши софтуерни експерти за кариерен старт в ИТ промишлеността

Образователната организация Телерик Академия разгласи банкет за професионалната стратегия Telerik Academy Alpha. Обучението започва на 28 май и за първи път ще подчертава по едно и също време върху технологиите Java и Android.

Кандидатстването в програмата е отворено до 27 април с подаване на CV на уеб страницата на Телерик Академия, следващ входен изпит по основи на програмирането с Java и спомагателен когнитивен тест. Не се изискват задълбочени предварителни познания, нито предходен опит в региона на програмирането, прецизираха от Академията.
още по тематиката
„ Въпреки високия интерес резервираме размера на групите ни до 30-35 души. Заради мощните кандидатури в стартиралата преди дни стратегия с Java, организираме изключително ново издание този път с Java и Android, което ще открие още повече професионални благоприятни условия за участниците ”, разяснява Михаил Вълков, общоприет управител на Професионалната Телерик Академия.

Telerik Academy Alpha приготвя младши софтуерни експерти за кариерен старт в ИТ промишлеността. В рамките на шест месеца участниците построяват на практика опит и познания, отговарящи на потребностите на бизнеса, като работят по планове и в условия, близки до действителната работна среда.

Програмата заменя обичайния лекционен формат на преподаване с  персонализиран метод на образование, при който трейнърите влизат в ролята на ментори и фасилитатори на образованието. Заедно с това участниците получават подготовка и насоки при процеса на кандидатстване за работа от HR експерти.

След довеждане докрай на програмата курсистите ще разполагат с нужните познания и умения, с цел да стартират работа като уеб програмисти с Java и разработчици на мобилни приложения с най-популярната в света операционна система за мобилни устройства Android. Те могат да започват кариерата си при един от 30-те сътрудници на Телерик Академия, без да заплащат своето образование, или в друга софтуерна компания и независимо да покрият таксата за получената подготовка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР