За първата си съвместна разходка през новата година Кейт Мидълтън

...
За първата си съвместна разходка през новата година Кейт Мидълтън
Коментари Харесай

Сияйни заедно: Кейт Мидълтън и принц Уилям подкрепиха трогателна кауза с първата си поява за годината

За първата си взаимна разходка през новата година Кейт Мидълтън и принц Уилям хвърлят светлина върху значима детска идея.

Двойката се насочи към музея „ Foundling “ , който споделя историята на болничното заведение „ Foundling “ от 18-ти век - първата благотворителна организация за деца във Англия. Първоначално тя е основана през 1739 година като дом за грижи за деца, застрашени от занемаряване. Сега Кейт е патрон на музея.

Скоро след идването си в музея в центъра на Лондон двойката се причисли към кръгла маса с специалисти от целия бранш, с цел да приказва за по-широкия пейзаж на приемната грижа в Обединеното кралство, за провокациите, пред които могат да се изправят младежите, напускащи грижата - като претовареност, жилищно настаняване, психологично здраве и пристрастяване - и за настоящата активност за справяне с тези проблеми.

 кейт уилям Getty

Херцогинята е трансформирала ранното детско развиване в основен детайл от своята кралска работа. Отбелязвайки, че доста от най-тежките обществени провокации през днешния ден се коренят в годините на детството, тя се концентрира върху взаимни дейности, с цел да помогне за възстановяване на резултатите за децата при навлизането им в зрелост.

По време на екскурзията Кейт и Уилям разговаряха и с хора, които са се сблъскали със системата за грижи от първа ръка. Един от тях беше поетът и публицист Лемн Сисей, който оказа помощ за плана на Кейт за портрети, „ Hold Still “, който отразява живота във Англия в изискванията на пандемия. Той приказва и на коледния ѝ концерт през декември. Книгата на Сисей „ Моето име е за какво “ разказва личната му история на живот в системата за приемна грижа .

Една от главните действия в музея е да употребява работата на художници, писатели и музиканти за създаване на стратегии за образование, изключително за маргинализирани и уязвими младежи. Това съответствува с интереса на Кейт към арттерапията, която се употребява в някои от благотворителните организации и организациите за психологично здраве, които тя поддържа в по-широката си социална активност.

 кейт уилям Getty

Някои от тези, на които е помогнала програмата „ Нашите приказки “ , са траяли да водят арт работилници в музея. Уилям и Кейт бяха осведомени с плана, който е основан, с цел да помогне на младежи, които са претърпели приемна грижа, да придобият умения да създават и оказват помощ за провеждането на работилници в музея за фамилии, като по този метод се обезпечава платена претовареност и скъпи житейски умения.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън в музей „ Foundling “  Принц Уилям и Кейт Мидълтън в музей „ Foundling “  Принц Уилям и Кейт Мидълтън в музей „ Foundling “  Принц Уилям и Кейт Мидълтън в музей „ Foundling “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР