За първата година след създаването си през 2008 г. Airbnb

...
За първата година след създаването си през 2008 г. Airbnb
Коментари Харесай

Airbnb ще произвежда къщи, а ние ще ги даваме под наем


За първата година след основаването си през 2008 година Airbnb съумява да притегли едвам 400 клиенти. 10 години по-късно уеб сайтът обработва по 400 резервации за нощувки на всеки две минути, а в платформата има над 4.5 милиона разгласи за стаи, жилища, къщи или вълшебен бамбукови къщи в джунглата, написа начин на живот.

Тази седмица компанията, която през днешния ден коства над 30 милиарда $, разгласи, че започва нов план на име Backyard (заден двор - от англ.), чиято цел е произвеждане на дребни, независими сглобяеми къщи.

Проектът е фокусиран върху устойчиви способи на строителство и минимизиране на отпадъците от процеса, тъй че къщичките да са оптимално безвредни за околната среда.

 Макетни модели на бъдещите къщички на Airbnb

Източник: Airbnb

Макетни модели на бъдещите къщички на Airbnb

Производството ще стартира още от следващата година, само че към момента няма публично известие от Airbnb по отношение на цялостния бизнес проект, споделят от CNET.

Имайки поради името на плана и главната активност на Airbnb, мнозина чакат, че къщичките ще са предопределени за предприемчиви хора с място в задните си дворове, от което биха могли да печелят. Струва ни се разумно, а цялата концепция за Backyard наподобява като нещо, което бихме пробвали.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР