За първа година благотворителната инициатива Нощ на Ангелите“ излиза извън

...
За първа година благотворителната инициатива Нощ на Ангелите“ излиза извън
Коментари Харесай

„Нощ на Ангелите“ подкрепя шест каузи тази година


За първа година благотворителната самодейност „ Нощ на Ангелите “ излиза отвън познатите си рамки и провежда двудневен благотворителен фестивал, който ще поддържа цели шест дела – на три деца и трима млади родители, нуждаещи се от помощ, с цел да се преборят с подли болести.  

Фестивалът ще се организира на 16 и 17 септември на Младежки рид, в зоната на Plovdiv Stage Park, паралелно с трансформиралата се в традиция концепция търговски обекти, заведения и профилирани кабинети и/или студия да дарят част от оборота си за идеите в деня на Вяра, Надежда и Любов. През миналите години доста обекти и създатели се включиха в самодейността, а броя им пораства с всяка последваща акция.

И в двата дни на фестивала ще има благотворителен базар с присъединяване на над 20 създатели и производители и доста детски работилници, направа на бижута, сапуни, свещи, изобразяване, оцветяване на керамични фигурки, кулинарна работилница. Програмата ще е допълнена и от музикално бинго, спектакъл, спорт и музика онлайн.

„ Хиляди сърца ще затуптят в едно - създатели, създатели, актьори, треньори и реализатори, или просто хората, обединени от една обща идея ще подадат ръка на нуждаещ се. Ние желаеме да бъдем образецът за нашите деца “, споделят от организацията.

Фондация „ Нощ на Ангелите “ ще има и личен благотворителен щанд с продукти, а по време на събитията ще са сложени дарителски кутии. Всички участници в базара, както и обектите за хранене и питиета също ще дарят огромна част от оборота си за задачата.

Тази година акцията е подкрепена от видни представители на българския спорт, като Българския народен тим по футбол и втората ни ракета тенисистът Димитър Кузманов. Около идеята се сплотяват и двата най-големи футболни клуба в града - “Ботев Пловдив “ и “Локомотив Пловдив ”, както и доста музиканти и актьори.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР