За Овните се очертава ново партньорство, а Телците да не

...
За Овните се очертава ново партньорство, а Телците да не
Коментари Харесай

Какво те чака в следващите дни


За Овните се обрисува ново партньорство, а Телците да не вземат участие в разправии. Близнаците следва да се стабилизират, а Раците ще имат сполучлив настоятелен интервал.

За Лъвовете седмицата ще е натоварена, а Девите разпростират опциите си. За Везните не липсва късмет, а Скорпионите да поддържат интензивността си. Стрелецът да се владее качествено, а Козирозите са същински късметлии. Стабилността на Водолеите е подчертана, а Рибите да се активизират.

Седмичен хороскоп ОВЕН

Успешно партньорство

За част от представителите на знака интервала е мощен във връзка с професионалните им занимания. Седемдневието разкрива чудесни благоприятни условия за сполучливо делово партньорство, и ви носи задоволително късмет за реализация на деловите цели. В персонален проект обаче тази характерност е неприложима. Прецизното обмисляне ще е мощен коз в ръцете ви. Н е влизайте в кавги с админи. Петък и неделя са плодотворни, а събота е сложна. Понеделник е прекрасен, само че вторник ще е тежък. В сряда се обрисуват мощни нерви и проблеми. Четвъртък е удобен.

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Избягвайте кавгите            

Ангажиментите ви през днешния ден няма да ви затруднят и с множеството от тях ще се справите сполучливо. По- изразителната сърдечност, както и по-голяма нерешителност са мощно целесъобразни за представителите на Телец през идната седмица. Късметът ви е мощен, само че би трябвало да се разграничите от несъгласията в деловите среди, тъй като ще си създадете проблеми. Тук става въпрос за издигане на спънки от високостоящи. Петък и неделя са сполучливи, а събота е нервна. Тежките делници са вторник и сряда. Понеделник и четвъртък минават добре.

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте се             

Добре е делата си през днешния ден да ги приключите в границите на деня. Представителите на Близнаци следва да си дадат ясна сметка за стабилността си и да не преиграват, тъй като в този момент – за разлика от различен път, основата върху която са стъпили не е постоянна и ще доближат до неуспех. Късметът ви не е слаб, само че пък не трябва да разчитате напълно на него, тъй като това е хазартен метод. Петък идва с промени, а уикендът е успешен. Понеделник е прекрасен,, само че се владейте! Вторник и сряда са нервни и напрегнати. Четвъртък е прекрасен.

Седмичен хороскоп РАК

Успешен интервал, само че ярка раздразнителност               

Обмислен ход ще улесни и форсира изхода от един проблем. Не се поддавайте на непознати внушения, вярвайте в себе си. Раците разполагат със мощен късмет за сполучлива реализация в обществото и деловите среди, и мнозина ще се възползват от него. У множеството от родените в знака се вижда остра раздразнителност, която елементарно може да ви дестабилизира.Овладявайте се! Периодът е удобен за реализация. Избягвайте конфликтите! Петък е печеливш, а събота е напрегната. Неделя е сполучлива, само че понеделник е доста сложен. През идващите дни връзките са мощно изострени.

Седмичен хороскоп ЛЪВ

Трудна седмица             

Част от представителите на знака ще прекарат този ден измежду приятелско обграждане, което ще ви даде опция да се разтоварите от грижите си в последно време. По-голямата част от идния интервал ще премине в изискванията на неудобства и нараснала раздразнителност. Ако не обръщате внимание на някой  външни дразнители и проблеми, ще се радвате на повече успокоение. Мнозина ще са извънредно недоволни от жестоко вмешателство на високостояща персона в деловата им активност. Петък се характеризира с промени, а уикендът е добър. Хубавите делници са понеделник и четвъртък, а вторник и сряда са мъчителни.

Седмичен хороскоп ДЕВА

Към ново разрастване

   Прагматично ще търсите път към тези, които считате за съумели и с положителни позиции в обществото. Представителите на Дева са в преход към по-голяма автономия, заради което новия седмичен интервал ще заеме значимо място за по- забележителната и самостоятелна образност на родените в зодията. Този Петък ще е прекомерно сполучлив и печеливш. Събота минава умерено, а неделя ще ви изненада с хубава информация. В понеделник не се предоверявайте! Възможна е машинация. Вторник е с ярки благоприятни условия за триумф. Сряда е напрегната, а четвъртък е начало на промени.     

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Заслужено самопризнание             

През идващите дни множеството от Везните ще заложат на сигурността, отстоявайки правата и ползите си повече от всеки различен път. Седмицата ше ви зарадва с самопризнание за достиженията ви, от хора, към чието мнеие не сте безразлични. Безпорен факт е, че въпросната обстановка ще ви вдъхне още повече убеденост в триумфа по идните каузи и задания. Периодът е много прекрасен за реализация в деловата сфера, а сегашните ви триумфи ще са задоволително доказателство за бъдещите. Петък е печеливш. Събота също, само че е по-напрегната. Неделя и понеделник са тежки. През делниците действайте интензивно.

Седмичен хороскоп СКОРПИОН  

Не занижавайте интензивността си             

Осезателно ще усетите настъпващите позитивни трендове в живота си. Седемдневието стартира добре – материална удача, облаги, персонална непоклатимост. В персонален проект несъмнено може да се каже, че на мнозина им липсва непоклатимост, което при мнозина се свързва с бързи промени от външно естество. Разполагате с късмет за сполучливо осъществяване на делови   преговори. Петък е печеливш, само че уикендът ще е сложен и противен. С изключение на доста сполучливия вторник, за триумфа ви в делниците следва да сте задоволително дейни.

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Владейте се!             

Добри благоприятни условия се откриват пред тези от вас, които си търсят работа. Седмичният стадий е с доста положителни дадености за триумф в деловата сфера и за реализация  на персонални цели, само че преобладаващият % от родените в зодията са много мрачни и неведнъж сами пречат на сполучливата си изява. Не влизайте в кавги с вишестоящи. Стабилитетът ви не е експресивен – укрепете го! Петък и събота ще са сполучливи, само че неделя е мъчителна  Много под напрежение е понеделник, а вторник е прекрасен. Сряда и четвъртък са напрегнати и сполучливи.

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Явен късмет за удача             

Отношенията ви към сътрудниците изискват да бъдете правилни и прями. Новата седмица се отличава с чудесни първични данни за реализация на деловите цели и намеренията за реализиране на мечтаните позиции в бизнеса. По отношение на вторите процесът на това достижение няма да завърши с изминаването на седемдневието, само че до два месеца ще има добри налични резултати. В петък осъществявате желанията си. С изключение на сполучливата за парични облаги и контакти сряда, другите дни са напрегнати.

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Стабилни и сполучливи             

Приемайте доброволно изненадите и не търсете аргументи за неодобрение. В момента Водолеите са същински постоянни, а факторите свързани с сходно изказване засягат персоналната и професионалната им непоколебимост. За някои е необходимо да поработят в прочувствен проект,където очевидно изостават с преодоляването на нервите, само че и с този пропуск ще се справите в близко бъдеще. Петък е прекрасен, само че уикендът носи доста напрежение. Понеделник носи промени, а вторник е много сполучлив. Ярка сполучливи се и идващите два  дни.

Седмичен хороскоп РИБИ

Мобилизирайте се             

Ще получите удобна опция за реализация на своя концепция, от която ще се възползвате. Почти всички представители на Риби няма да са в нормалната си форма през седемдневния период, което се дължи най-вече на персонални проблеми. Като делова реализация надали ще зародят обстановки, които биха понижили позотворните ви благоприятни условия, само че събитията в персоналния ви живот очевидно основават много напрежение. Петък е сполучлив, а уикендът е нервозен. Понеделник също носи доста нерви, само че идващите три дни ще ви радват с подобаваща удача.

 

За дамата

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР