За осма поредна година организаторите от Milan Academy Junior Camp

...
За осма поредна година организаторите от Milan Academy Junior Camp
Коментари Харесай

Екипът на Mилан Джуниър камп обяви програмата си лагерите през 2019-а година

За осма поредна година уредниците от Milan Academy Junior Camp Bulgaria дадоха старт на акцията за 2019 година. В наличието на деца, родители и публицисти, на публична конференция в столичния хотел " Земята и хората ", най-авторитетния и огромен детски футболен конгрес в България разгласи имената на шест деца, които са взели участие в лагерите през 2018 година и след броени дни ще заминат въз основата във Висмара, с цел да вземат участие в Milan Camp Day дружно със своите връстници от целия свят.
 Пресконференция за откриването на Milan Academy Junior Camp - Bulgaria @@@
Избраните деца са Стивън Горинов, Калоян Иванов, Филип Тумбалов, Алекс Божилов, Димитър Димитров и Франческо Калия.

Специално за събитието, с цел да разгласи иманата на децата и да съобщи за следващ път високата оценка на Milan Academy на Ивайло Рачев и българския екип, в София дойде един от най-авторитетните треньори от Академията от Милано Вирио Перели.
 Пресконференция за откриването на Milan Academy Junior Camp - Bulgaria @@@
Своята поддръжка за Milan Academy Junior Camp Bulgaria обявиха в своите изказвания и вице посланика на Италия в България господин Франческо Калдероли и президента на Италианската комерсиална камара в България Марко Монтеки.

Сред формалните лица беше и Георги Маринов - президент на ОФК Несебър, който дружно с Николай Димитров, кмет на община Несебър, за втора порена година ще бъдат домакини на събитието в морския град.

За първи път през 2019 г, от 24 до 29 юни Община Панагюрище и " Тракийски хотелиери " ще отворят вратите на възрожденския град, с цел да посрещнат първия за годината Milan Academy Junior Camp.

В разгара на морския сезон, самодейността ще продължи в град Несебър с два лагера - от 2-ри до 7-ми юли и от 6-ти о 11-ти август въз основата на ОФК Несебър на входа на Слънчев бряг.

Milan Academy Junior Camp Bulgaria е част от световната самодейност на най-титулувания тим през последните 50 години за развиване на деца гении по целия свят. В лагерите в България през 2018 година присъединяване взеха над 260 деца, а през 2019 в трите идни издания, уредниците от Milan Academy Junior Camp Bulgaria чакат повече от 350 деца от България, Русия, Украйна и Балканите. Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР