За осма поредна година Общински съвет по наркотични вещества, Превантивно-информационен

...
За осма поредна година Общински съвет по наркотични вещества, Превантивно-информационен
Коментари Харесай

В Ловеч стартира превантивна програма „Ваканция без риск“ 2022 година

За осма поредна година Общински съвет по наркотични субстанции, Превантивно-информационен център /ПИЦ/ за битка с наркотичните субстанции, взаимно с Местна комисия за битка с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните/МКБПН/ към Община Ловеч провеждат за децата от града спортни игри, кинолектории, начинания от рода „ зелено учебно заведение “ и други занимания по Превантивна стратегия „ Ваканция без риск “ като различни форми за запълване на свободното време, за предварителна защита на използването на наркотични субстанции.
На 5 юли 2022 година на площад „ Екзарх Йосиф I “ с радостен празник за дребни и огромни девойки и момчета, както и за родители, екип от ОСНВ, ПИЦ, МКБПН, дружно с доброволци от ПИЦ, стартираха дейностите по Превантивната стратегия. За приятните страсти и положителното въодушевление се погрижи D.J. Спиро, който предизвика децата и родителите с разнообразни игри, занимания и изненади. Организаторите предоставиха на участниците в събитието доста лакомства и разнообразни награди. И насочат пожелания:
„ Скъпи деца, дълго чаканата лятна почивка пристигна! Пожелаваме ви доста въодушевление, шанс, нови запознанства и наслада във всичко. Нека времето, прекарано през лятото остави у вас приятни мемоари. Предстоят ви толкоз доста забавни неща и най-важното е, че ще имате задоволително време за всичко, ще се радваме да споделите част от него с нас! “
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР