За осма поредна година международният A to JazZ Festival ще

...
За осма поредна година международният A to JazZ Festival ще
Коментари Харесай

A to JazZ Festival се завръща с осмо издание на 6, 7 и 8 юли

За осма поредна година интернационалният A to JazZ Festival ще се организира в София. В дните от 6-и до 8-и юли едно от най-големите и предстоящи музикални събития на столицата обичайно ще се разположи в красивия Южен парк II, а уредниците още веднъж възнамеряват да препълнят зелената поляна с фенове на джаза и обвързваните с него жанрове.
Над 25 хиляди души от страната и доста задгранични посетители посетиха предходното издание на фестивала, с цел да се насладят на известното шведско трио Dirty Loops, феноменът на актуалния джаз Robert Glasper Experiment, изключителният Christian McBride и още доста други актьори от Европа и България. Програмата на A to JazZ включваше и детска просветителна стратегия, специфичен фестивален щанд, цветен арт-базар, питейни заведения с коктейли и ядене, както и луди джем сешъни до сутринта.
В програмата на A to JazZ Festival 2018 и тази година място ще намерят едни от най-големите имена от международната, българската и европейска джаз сцена, както и доста нови благоприятни условия за още по-приятно джаз иживяване под намерено небе. Очаквайте повече детайлности скоро.
Следете изявленията с формалния хаштаг на фестивала #atojazz във Фейсбук и Instagram.
Входът за A to JazZ Festival 2018 е свободен. Фестивалът се организира с изключителната поддръжка на Фондация “Америка за България”, Столична община и Министерство на културата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР