За още осем нови случая на коронавирус у нас, съобщи

...
За още осем нови случая на коронавирус у нас, съобщи
Коментари Харесай

Осем нови случая на коронавирус у нас, болниците работят нормално

За още осем нови случая на ковид у нас, заяви на постоянния си брифинг началникът на Националния действен щаб ген.-майор Венцислав Мутафчийски.
До този миг 51 са позитивните случаи на територията на България, посочи той.
Към днешния ден към този момент 160 хиляди са записаните случаи на инфектирани. Смъртните случаи са със 140 повече от сутринта. демонстрира систематизираната информация.
Във ВМА са направени 83 проби. От своя страна " Пирогов " работи обикновено
" Спряни са плановите интервенции, женските съвещания, детските имунизации, свижданията ", сподели още Мутафчийски.
" В разгара на епидемията в Италия мъж отива в Бергамо, отива в Барселона, прибира се в София и след това отива във Варна. За това приказваме. Слава Богу незабавно се е явил в болница, най-вероятно тъй като е схванал за строгите ограничения ", разяснява още той.
" Установени са контактните лица от първа група. Държавата се ангажира с голям запас, с цел да откри всичко неправилно. Хората питат ли за какво им дават да попълнят въпросника на летището ", пита той.
" Апелът е да не се разхождат свободно тези пациенти. Това е тъй като имаме 10 пациента, които си стоят у дома и от ВМА имаме телефонна връзка с тях. Не могат да бъдат признати всички. Трябва да са в средно-тежко или тежко положение ", уточни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР