За Опера в Летния театър 2018 е чест да посрещне

...
За Опера в Летния театър 2018 е чест да посрещне
Коментари Харесай

Звездният тенор Фабио Армилиато в оперната гала на Опера в Летния театър и по червения килим на МФФ „Любовта е лудост“

За Опера в Летния спектакъл 2018 е чест да посрещне за заключителния церемония концерт на 23 август, 21.00, Фабио Армилиато, един от най-изтъкнатите модерни тенори на международната оперна сцена, който се откроява с прелестен глас, висок указател, изключителна благозвучност, впечатляващо артистично наличие и не на последно място - харизма.

Фабио Армилиато е дипломат на родния си град Генуа пред света и това прави неговия гастрол във Варна още по-значим, още повече, че Варна и Генуа са побратимени градове.

След завършването на Консерватория „ Николо Паганини “ в Генуа, Фабио Армилиато дебютира в „ Симоне Боканегра “, откъдето стартира и стремителната му кариера в най-престижните оперни театри, като Метрополитън опера, Миланската канара, Парижката опера, Teatro Real в Мадрид, Операта в Сан Франциско, Виенската Щатсопера и други

В церемония концерта на 23 август в Летния спектакъл, под диригентската палка на изтъкнатия Маестро Борислав Иванов, Почетния жител на Варна, прочут на четири континента, и режисурата на Кузман Попов, с изключение на Фабио Армилато, ще се включат съвсем всички солисти на Държавна опера Варна: Илина Михайлова, Деян Вачков, Линка Стоянова, Валерий Георгиев, Ирина Жекова, Венцеслав Анастасов, Свилен Николов, Пламен Димитров, Даниела Дякова, Михаела Берова, Мария Павлова, Вяра Железова, Филипа Руженова.

Широка известност носи на Фабио Армилиато и присъединяване му във кино лентата на Уди Алън „ На Рим с обич “, където той се снима, дружно с Алек Болдуин, Пенелопе Крус и други именити артисти. Лентата открива Международния кино фестивал в Лос Анжелис през 2012 година

След присъединяване си в заключителния Гала концерт на Опера в Летния спектакъл на 23 август, ще приветстваме Фабио Армилиато и на идващия ден, когато той, дружно с другите ВИП посетители, ще мине по аления килим на Международния кино фестивал „ Любовта е полуда “. XXVI издание на известното кино събитие ще се организира във Фестивалния и конгресен център, от 24 август до 2 септември 2018 г.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР