За онзи със скромните умения по виола и вокално майсторство,

...
За онзи със скромните умения по виола и вокално майсторство,
Коментари Харесай

Музикант с критика към Слави Трифонов, че неглижира културата

За оня със скромните умения по виола и вокално майсторство, дето има и неравноделна телевизия, думата просвета не е ли значима?
Или там специалисти не са нужни? Няма по какъв начин това да е опция на сегашната мръсотия, когато културата и изкуството още веднъж биват комфортно избегнати, като значими тематики за бъдещето на страната. Без просвета няма развиване!
 Ето кои са специалистите, на които най-вече ще разчита Слави Трифонов Ето кои са специалистите, на които най-вече ще разчита Слави Трифонов
Снощи водачът на ИТН Слави Трифонов показа специалисти, които ще бъдат измежду главните претенденти за депутати в неговия полит...
в обществената мрежа Facebook.
В мненията под поста той прецизира, че засяга телевизионният водещ, който през вчерашния ден показа водещите специалисти, на които ще разчита за политическия си план. Направи усещане обаче, че там в действителност липсват лица от бранш " Култура ".
" Признавам, че като музикант е обикновено да съм привързан на тематика просвета. Естествено, че стопанска система, опазване на здравето и така нататък са от основно значение също, не ги подценявам по никакъв метод!
Но културата, години наред, бива пращана в трета глуха, а има безпределно доста проблеми в този бранш. Ясно е, че не съм му почитател на творчеството, само че Слави въпреки всичко има музикално обучение, разумно е най-малко някакви хрумвания да показа. Те надали щяха да ми харесат, колкото предубедено да звучи, само че тук става въпрос за персоналното му отношение.
 На-на-най-на - след джипа иде ли комбайна?! На-на-най-на - след джипа иде ли комбайна?!
Нищо неприятно няма нито в комбайните, нито в земеделския труд. Напротив, работата, която изкарва хляба, е богослужение. За жал, в пос...
Колкото до останалите неща - за мен бяха най-вече общи приказки, на места някакви по-конкретни хрумвания, които обаче не е ясно дали ще са ефикасни и по какъв метод биха били реализирани.
Темата е доста дълга, неприятното е, че очевидно ни чака безреден парламент, в който най-вероятно ще се вършат обединявания за натъркване на нечий нос, а не за да се усъвършенства нещо целеустремено ", написа още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР