За онези, които пътуват дълго до офиса, времето прекарано в

...
За онези, които пътуват дълго до офиса, времето прекарано в
Коментари Харесай

Ето как да превърнете пътуването до работа в позитивно преживяване

За тези, които пътуват дълго до офиса, времето прекарано в придвижване от понеделник до петък може да бъде много мъчно, а насъбраното напрежение да остави отпечатък върху целия ден.

Знаете ли да вземем за пример, че хората в Бостън прекарват приблизително по 50-60 минути дневно в пътешестване, а в Португалия пътят до работното мяст лишава приблизително 70 минути. Това по какъв начин пътувате несъмнено визира настроението ви - най-щастливи са хората, които отиват на работа с колело, следвани от тези, които се возят в кола. Онези, които сами карат, надалеч не са толкоз щастливи. И все пак, едвам 0.6 % от американците вървят до офиса с колело.

За благополучие, Happify ни предлага няколко потребни съвета, с които да превърнем пътя до работното място в прелестно или най-малко търпимо преживяване.

Ходете пешком или карайте колело, когато това е допустимо. Така намалявате напрежението и повишвате концентрацията. Статистиката демонстрира, че за младежите от 17 до 20 година колелото е по-безопасно, в сравнение с шофирането. Ако другояче мъчно намирате време за извършения,  наложително изминете най-малко половината разстояние пешком или на колело. Така ще намалите килограмите и високото кръвно. Освен това, карането на колело е заразително за сътрудниците в офиса - изследванията демонстрират, че сътрудниците се въздействат от това и могат също да изберат този метод на напредване.

Ако въпреки всичко сте в градския превоз, пробвайте да завържете диалог с индивида до вас. Не бъдете изолирани, коментирайте книгата или списанието, които индивидът чете, не се опасявайте да зададете въпрос или да извършите комплимент. Дори и клиширани тематики като времето са подобаващи.

Статистиката сочи, че най-стресирани са тези, които вървят с кола на работа, защото поради тапите не могат да плануват точното време и маршрут. От друга страна, ходенето пешком или с градски превоз е релативно по-предвидимо.

И най-после, намерете време да прочетете книга или да я изслушате в аудио формат, а за какво не да послушате обичана музика или пък да си водите дневник, до момента в който пътувате.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР