За около 500-те млн лв., непостъпили такси в държавата от

...
За около 500-те млн лв., непостъпили такси в държавата от
Коментари Харесай

Горанов се прави на ни чул...: Ако знаех, не бих допуснал нарушенията в хазарта

За към 500-те млн лева, непостъпили такси в страната от хазарт, финансовият министър Владислав Горанов съобщи в Народното събрание, че в случай че се откри персонално негова виновност или подготвеност по закона за хазарта, отговорността освен, че ще бъде поета, тя ще се сведе и до различен вид отговорност. Ако съм знаел, не бих го позволил, направи се на ни чул, ни видял той.
Горанов чака опозиция против въвеждането на еврото у нас: Тази тематика ще се развива като драматургия в българското общество от доста хора, които желаят да попречат да затвърдим геополитическия си избор, счита финансовият министър. Ние ще продължим с напъните си да влезем във все по-тясна интеграция със институциите на Европейски Съюз, с цел да не сме страна на " втора скорост ", заявява той. Атаките против въвеждането на еврото му давали още повече съображение да счита, че спекулациите би трябвало да бъдат прекъснати точно посредством присъединение към еврозоната, уточни финансовият министър.

Той разяснява и снемането на доверието от държавното управление на президента Радев: Изявлението на президента за събаряне на доверието в държавното управление е прочувствена реакция на Румен Радев, тъй като в конституцията сходна преценка не съществува, разяснява Горанов.

Според него персоналната омраза сред двама индивида не може да нарушава рамката на конституцията. На въпрос сред кого е персоналната омраза изясни - " единият гонен, другият без доверие ".

Горанов съобщи, че ще продължи институционално да взе участие във всички формати на българския президент.

Всички взаимоотношения сред Министерския съвет и президентството би следвало да продължат във типа, в който са били до момента, а политическите оценки на участник в политическия живот са си негово персонално право, заключи Горанов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР