За охраната на херцозите се грижат 9 висококвалифицирани служители, а

...
За охраната на херцозите се грижат 9 висококвалифицирани служители, а
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: САЩ няма да плащат за сигурността на Меган и Хари

За защитата на херцозите се грижат 9 висококвалифицирани чиновници, а годишните разноски за тях се пресмятат на 8 милиона паунда
Доналд Тръмп съобщи, че Съединени американски щати няма да поемат разноските по защитата на Меган и Хари. Изказването идва, откакто преди дни кралската двойка се реалокира от Канада в Съединени американски щати.

Кралската двойка се реалокира в родния град на Меган – Лос Анджелис. Те дойдоха там с частен полет, като в това време канадско-американската граница беше затворена.

„ Голям другар и обожател съм на кралицата и на Обединеното кралство. Беше обявено, че Хари и Меган, които напуснаха Кралството, ще се открият за непрекъснато в Канада. Сега те са в Съединени американски щати, Щатите няма да заплащат за тяхната сигурност. Те би трябвало да платят! “, отсече Доналд Тръмп в Туитър.

Говорител на двойката отговори на американския държавен глава, че Хари и Меган не разчитат на Съединени американски щати да ги охраняват и че тяхната защита е подсигурена „ с финансиране по частен път “.

За сигурността на херцога и херцогинята на Съсекс сега се грижат 9 висококвалифицирани и подготвени чиновници, а годишните разноски за тях се пресмятат на 8 милиона паунда.

Двойката публично би трябвало да се откаже от своите кралски отговорности на 31 март. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР