За общодържавно издирване е обявено две-годишно момченце от Пещера. Сигнал

...
За общодържавно издирване е обявено две-годишно момченце от Пещера. Сигнал
Коментари Харесай

МВР издирва 2-годишно момченце от Пещера

За общодържавно търсене е оповестено две-годишно момченце от Пещера.

Сигнал за изчезналото дете - Михаил Чиков, подават неговите близки в ранния следобяд на 26 август. Според данните същия ден то и негово приятелче си играели в края на квартал " Едиверен " , където живеят - труднодостъпна околност , обрасла с гъста непроходима растителност в ската на планината, откъдето е изчезнало.

Незабавно с депеша на Групово дело " Национална полиция " детето е оповестено за търсене, започват и дейностите по неговото определяне, които не престават и сега. В издирването са ангажирани служители на реда, в това число и полицейски кучета, пожарникари, горски служащи , работещи в общинската администрация, доброволци от туристическото сдружение, поданици на квартала, само че досега момченцето не е намерено .

По случая е формирано досъдебно произвеждане, дейностите се организират под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик.

Михаил Чиков е едва дете, с къса кестенява коса , облечено със синя тениска, къси дънкови панталони и сини сандали.

Хората, които разполагат с спомагателна информация за момченцето, могат да алармират на тел.112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР