За обединение на социалистите и противопоставяне на правителството на ГЕРБ,

...
За обединение на социалистите и противопоставяне на правителството на ГЕРБ,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Кабинетът на ГЕРБ руши държавността, време е да се противопоставим

За обединяване на социалистите и опълчване на държавното управление на ГЕРБ, което " разрушава държавността, обрича народа на беднотия и протяга ръка на най-святото - правото на хората да мислят и да се показват свободно ". За това прикани водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на годишния народен събор на Българска социалистическа партия, който се организира в местността Историческа поляна под връх Бузлуджа, заяви БНР.
 Борисов: 50 хиляди се събрали на Бузлуджа? Ами те са толкоз - страшна мощност! Нека си хапнат, те обичат
Десетки хиляди социалисти от цялата страна и посетители от чужбина се събраха с цел да отбележат 127 години от проведеното социалистическо придвижване в България и провеждането на бузлуджанския конгрес.

Съборът тази година минава под знака на плана " Визия за България ", с който Българска социалистическа партия показа преди седмица програмата си за бъдещето на страната и даде поръчка, че е подготвена още веднъж да ръководи.

" Тези години сътвориха политико-олигархична група в България, която си присвои страната и която краде от вас 10 милиарда лв. годишно ", съобщи Нинова.

Това ръководство не може да създаде никакви вероятности нито за хората, нито за страната, съобщи и водачът на Партията на европейските социалисти Сергей Станишев, който също участва на събора и прикани да се призове освен " Оставка! ", само че да се работи и да се реализиран предварителни парламентарни избори, избавителни за България.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР