„За няколко дни постигнахме позитивни стъпки, каквито не са се

...
„За няколко дни постигнахме позитивни стъпки, каквито не са се
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 18 януари


„ За няколко дни постигнахме положителни стъпки, каквито не са се случвали през последните години. Това е резултат от нашия градивен метод и взаимното подаване на ръка. Стремежът ни е към същинско добросъседство с действителни резултати “, съобщи министър-председателят Кирил Петков пред българските медии в Скопие.

Проверка на няколко институции откри замърсяване на водите на Струма и нейните притоци Рилска и Джерман, оповестиха от Министерството на околната среда и водите.

Проверяващите са открили, че водите са мътни, със характерен сиво-черен цвят, а източникът на замърсяване е Топлоелектрическа централа „ Бобов дол “. Според сигнала мястото на замърсяването е при моста за с. Покровник, община Благоевград, обходени са сектори с обща дължина към 25 км по река Струма и нейните притоци Рилска и Джерман.



През есента на 2021 година " Метрополитен " ЕАД подписа три контракта за построяването на три станции и прилежащите им тунели от разширението на третата линия на софийското метро под бул. " Владимир Вазов " в кварталите " Хаджи Димитър " и " Левски Г ", оповестиха за Българска телеграфна агенция от " Метрополитен " ЕАД.

Спецпрокуратурата е прекратила случая „ 500к “ против някогашния зам.-председател на Народното събрание Татяна Дончева. Това стана ясно от думите на ръководителя на институцията Валентина Маджарова на брифинг.

Първата Зона 30 вкарва Столична община. Кои елементи от София ще обхване тя и какво значи смяната за водачите?

Зоната, в която се вкарва ограничаване на скоростта 30 км в час, ще обхване карето сред булевардите " Пенчо Славейков, " Витоша " и " Прага ", и ще влезе в действие от 10 февруари, изясни пред Българска национална телевизия Димитър Петров, дирекция " Управление и разбор на трафика ", Следствен отдел към окръжна прокуратура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР