За някои зодии пенсионирането е добре дошъл крайъгълен камък в

...
За някои зодии пенсионирането е добре дошъл крайъгълен камък в
Коментари Харесай

6 зодии които ще имат спокойни старини

За някои зодии пенсионирането е добре пристигнал крайъгълен камък в живота. Вече няма наложителна работа, средствата за битие са налице.

Децата пораснаха, към този момент натрупахме дребен витален капитал под формата на опит, апартамент и кола. Можете щастливо да се наслаждавате на живота.

А има хора, за които пенсионирането е като гибел. Те не знаят какво да вършат със себе си, не обичат градинарството, не желаят да отглеждат внуци или правнуци, не знаят по какъв начин да живеят за себе си.

Това е най-трудното. Ще работят до „ гроб “.

Има и категория от тези, които се опасяват от беднотия при пенсиониране или безработица в преклонна възраст. Страхуват се да не станат просяци, че ще останат без нищо заради независещи от тях условия.

Независимо в коя категория попадате, през днешния ден ще разберем кои зодии ще имат спокойни старини.

Козирог

Той в никакъв случай няма да остане без работа. А който работи, яде. А тези, които работят добре, живеят още по-добре. Ако не е могъл да получи нещо на млади години, сигурно ще го получи на остарели години.

Козирогът ще може да храни себе си и околните си във всяка обстановка, във всяка страна по света, при всевъзможен климат. В Сибир той ще отглежда рози и ще ги продава.

В непосредственост до морето ще дава достъп до плажа и паркомясто, морска риба, плодове отглеждани в региона.

И в случай че продажбите не са мощната му страна, той провежда строителен бизнес и стартира да пробива кладенци за вода или проходи в скалите. Това ще спести пари в преклонна възраст и ще промени климата.

Той ще отиде с цялото семейство тук-там, на които в никакъв случай не е бил. Там той ще възобнови работата, която не е правил преди, и ще се радва на живота.

Риби

Рибите умеят да се подреждат в живота. Защо да организирате нещо сами или да мислите за проекти за замогване.

Най-важното е от време на време да попадате в „ опашката “ на щастието. Запознайте се с водача и участвайте в неговия бизнес.

Помогнете на другар да отвори компания и да поеме ролята на финансов шеф.

На нито един стадий от живота си Рибите няма да останат без пари, „ хвърлени “ без средства за битие на непознат бряг.

Везни

Умело лавирайки в търсене на златната среда, Везните печелят успокоение и материално благоденствие в преклонна възраст.

Но в младостта имат повече потребности и по-малко благоприятни условия.

На четиридесет Везните могат да стартират всичко изначало, пристигайки в огромен град с един куфар и пламенен взор. Постепенно всичко ще се получи.

Няма да им се постанова да работи три работи, както първоначално. Въпросът с жилищата ще бъде решен посредством брак. А с пенсионирането животът едвам стартира.

Рак

Ракът ловко пести пари, до момента в който забогатее. Благодарение на финансовия си нюх, той няма да сгреши в избора на специалност, сателит или сфера, в която ще работи.

По всяко време и на всяка възраст той ще се мотае там, където са огромните пари. И в случай че „ загребете огромна купчина с дребна лопата “, това е безвредно и задоволително за спокойни старини за вас и вашето семейство.

Дева

Девата се грижи за финансите. Тя ще стартира да икономисва през целия си живот, инвестирайки в бизнес планове, играейки в казиното – печелейки, губейки, правейки неточности.

Но ще забогатее на остарели години. Всяка посока сигурно ще донесе добра облага.

Скорпион

Въпреки пречките, Скорпионът се стреми към задачата. Минимумът, който чака на остарели години, е наследството от родителите. Максимумът е божествен живот в страната, за която е мечтал.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР