За някои терминът женен“ може да бъде просто одеяло за

...
За някои терминът женен“ може да бъде просто одеяло за
Коментари Харесай

10 знака, че и двамата вече сте готови за брак

За някои терминът „ женен “ може да бъде просто одеяло за сигурност, сладостен метод за формализиране на нормално дълготрайна връзка. Докато за други това е много официално условие, което би трябвало да бъде изпълнено по културни или религиозни аргументи.

В която и категория да попаднете, обмислянето на решението за брак не е причина за безпокойствие. Не сте сами и се надяваме, че следният лист може да ви хвърли малко повече светлина.

Ето 10 признака, че сте подготвени за брак:

1. Разбирате, че това е тъкмо вашето предпочитание

Хората постоянно се включват в личен бизнес и по всевъзможен вероятен метод се стимулират да се оженят или даже да упражняват напън, а от време на време даже отиват на изнудване в жанр „ в случай че не се ожениш, можеш да забравиш по отношение на наследството ”. Когато двамата разберете, че желанието да се ожените идва персонално от вас, едвам тогава сте подготвени за тази сериозна стъпка. 

2. Планирате брак, а не сватба 

Бракът е нещо по-свещено от просто щемпел в паспорт. А що се отнася до сватбата, това е единствено един от дните, в които можете да се забавлявате с другари и родственици, нищо повече. Ако вие не планирате най-вече женитба, а какво ще се случи след нея, това е добър знак. 

3. Достатъчно зрял ли сте за това 

Да, slucvа се хората да се женят съвсем незабавно след учебно заведение и да живеят един до друг през целия си живот, само че това са редки изключения. По принцип тези бракове, които са подписани в прекомерно ранна възраст бързо се разпадат, защото и двамата сътрудници към момента не са задоволително зрели за такава сериозна стъпка. 

4. Имате дълбока връзка 

Флиртът, пристрастеността, взаимните занимания са значим съставен елемент на щастливата връзка, само че здравият брак е неосъществим без другарство и взаимопомощ. Ако сред вас има освен това от ярък полов живот и развлечение, в случай че сте и положителни другари, които постоянно са подготвени да оказват помощ и вземат решение сложни въпроси дружно, споделяте освен наслади, само че и тъжни моменти, това е сигурен знак че сте подготвени да се ожените. 

5. Познавате ли се добре 

Когато познавате добре колегата си, когато елементарно можете да си визиите реакцията му на избрани събития, едвам тогава сте подготвени за брак. 
 Дъщерята на Бил Гейтс се омъжи с торта за 2 милиона $ Дъщерята на Бил Гейтс се омъжи с торта за 2 милиона $
25-годишната Дженифър Гейтс, щерка на Бил и Мелинда Гейтс, се омъжи за 30-годишния Найджъл Насар. Церемонията се състоя в имението на...

6. Вярвате ли си

Когато си имате цялостно доверие без съображение за подозрение, както от ваша, по този начин и от другата страна, това води и двамата ви към съразмерен брак. 

7. Не желаете да променяте нищо в колегата си 

Знак, че сте подготвени за брак е фактът, че сте удовлетворени от всичко или множеството от нещата, които дружно съставляват личността на вашият сътрудник. Никой не е съвършен.

8. Готови ли сте да вършиме взаимни отстъпки
 Фурор на китайска женитба - булката окичена с 60 кг злато (СНИМКА) Фурор на китайска женитба - булката окичена с 60 кг злато (СНИМКА)
Булка от Китай провокира възторг в обществените мрежи след публикувани от сватбата ѝ фрагменти, на които тя носи върху себе си 60 кг...

Готови ли сте да вършиме взаимни отстъпки? Бракът е непрекъсната работа върху себе си и фамилията си. И той не може без спорове, от време на време зараждащи от нулата заради недоразумения или неумишлено преувеличаване на пръчката. Ще бъдете подготвени за брак единствено когато можете да извършите това! 

9. Правите дълготрайни проекти

В този случай към този момент сте душевен женени, тъй като мислите освен за това какъв брой ужасно щебъде този ден, само че и какво желаете да извършите след година или след няколко години. Само когато видите бъдещето си почти същото, можете решително да бягате до магазина за пръстена.

10. Не можете да си визиите живота си без него/нея

Най-важното е мощната обвързаност към колегата си. Когато не можете да видите бъдещето си без нея, когато разберете, че ще бъдете щастливи единствено с нея и не можете да живеете без нея - тогава сте изцяло подготвени!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР