За някои коледните празници са чакано с месеци събитие, а

...
За някои коледните празници са чакано с месеци събитие, а
Коментари Харесай

Звездите, които мразят Коледа

За някои коледните празници са чакано с месеци събитие, а за други – извънредно неприятно време от годината. Вижте кои са звездите, които ненавиждат Коледа във видеото от канала " Скандално " Vbox7.com.
 
Колин Фърт

Фърт признава, че същински ненавижда Коледа. По това време от годината, артистът внимава да не си включва радиото, тъй като всички коледни песни го карат да се усеща като Скрудж.

Хю Грант

Актьорът от „ Наистина обич “ споделя, че толкоз ненавижда Коледа, че последните няколко години двамата с татко му я прекарват в някоя мюсюлманска страна, с цел да не се постанова да честват.

Лейди Гага

По време на един от концертите си, изпълнителката признава, че се усеща самотна и нещастна на Коледа и по тази причина ненавижда този празник.

Майли Сайръс

Изпълнителката споделя, че Коледа постоянно я прави доста тъжна. Единственото, което вижда по празниците е лакомия. За нея Коледа е време, в което даваш обич освен на фамилията си, само че и на останалите хора.

Ози Озборн

Ози ненавижда Коледа, тъй като счита, че всички хора се трансформират в потребители, а разхищението на хартия за пакетиране е изцяло неясно за него.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР