За някои хора се предвижда да останат без партньор, докато

...
За някои хора се предвижда да останат без партньор, докато
Коментари Харесай

Кои жени според зодията не са застрашени да останат сами в напреднала възраст

За някои хора се планува да останат без сътрудник, до момента в който други постоянно ще бъдат заобиколени от обич, грижа и внимание. Астролозите са твърдят, че знакът на зодиака въздейства за това. И по този начин, коя жена в никакъв случай няма да бъде самотна на остарели години, разберете дали вашата зодия е измежду тях:

Рак

Раците не са склонни да рискуват, даже на млади години ще предпочетат вечер вкъщи, пред шумно празненство. Това не се трансформира с годините, когато вместо да се поинтересуват от образование и кариера, те най-често избират здравото рамо и фамилното огнище. Те основават отлични гнезда и стават прелестни майки, съпруги и баби, а желанието им да бъдат постоянно домошари се трансформира в лепилото, което свързва околните им. Интересът им най-често се провокира от мъже зодия Телец или Скорпион.
Дамите от тези 3 зодии влудяват господата
Тъй като зодиите предопределят значително характера, минусите и позитивните черти, слабостите, страховете, уменията, не е...
Прочети повече
Овен

Те са уверени в себе си и постоянно знаят, какво желаят. Това се отнася, както за избора на работа и занимание, по този начин и за връзките им с подобаващия мъж. Няма да пропуснат своето, в случай че идеалният предстоящ брачен партньор, а най-често това са представители от зодия Лъв или Дева, е наоколо. Иска или не, пътят към олтара към този момент е застлан от упоритостта на Овена.

Везни

Тези дами нормално са известни измежду мъжете, тъй че имат право на избор. Ако в младостта им няма подобаваща двойка наоколо, то до 40-годишна възраст постоянно намират мъж за себе си. Такъв избират до самия завършек на живота си. Ако това са Дева и Водолей, тогава е изключително добре за тях, тъй като точно те са склонни да боготворят дамите Везни.
4 зодии измежду дамите, които обичат да държат мъжете под чехъл
Астролозите считат, че представителите на тези четири зодии доста обичат да управляват мъжете. 4 зодии измежду дамите, които обичат да д...
Прочети повече
Телец

Има такива, които се срещат, има и такива, за които се женят, постоянно споделят мъжете. Телецът е единствено един от последните, а естественият им сексапил и прелест вършат всичко за тях. Те не би трябвало да се пробват да слизат по пътеката, само че също по този начин ще оценят избраника си за това какъв брой доста ги е търсил. На остарели години те са към момента дружно, към децата и внуците си, а любовта им е мощна, както на млади години. Скорпионите и Раците са изключително положителни за ролята на сателит за Телец.

Лъв

Самоуверена и знаеща какво желае - това е същинската лъвица. Тя хваща окото, притегля вниманието, само че избира единствено този, който й подхожда във всички връзки. Овните и Скорпионите са изключително положителни за тях. Жените Лъвовете ще създадат всичко, с цел да ги заловен и държат към себе си на близо.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР